Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok abi bagaj full olmadıkca onu basmam önler hep 2.3 idi bugun sadece bastım o hvayı yarın düzelticem hatta 2.0 yapıcam sanırım
2.3 arkaya basabilirsin de, özellikle İstanbul koşullarında ön taraf için çok fazla. Ben ağır yük taşıyacağım zamanlar dışında o kadar havayı hiç basmadım :)
Bir de bar nedir ya... Alışmışım psi değerine, kaç saattir konuyu birimcevir com açık vaziyette devam ettiriyorum :D

2.3 arkaya basabilirsin de, özellikle İstanbul koşullarında ön taraf için çok fazla. Ben ağır yük taşıyacağım zamanlar dışında o kadar havayı hiç basmadım :)
Bir de bar nedir ya... Alışmışım psi değerine, kaç saattir konuyu birimcevir com açık vaziyette devam ettiriyorum :D
1bar yaklasık 15 psi ediyor:).Mesela 2.3 bar 33psi civarında.

:D
Akşam akşam bir kelime daha öğrendim Barkın abi sağolsun. Esas kelime 15:39'da başlıyorda konuyu anlamak için 15:15'den başlamak en iyisi.
Asss.... Arkamda annem vardı 15:39'a getirdiğimde. Yıllardır anlamını bildiğim kelime eşliğinde ööyle balık gibi baktım ekrana o_O Zaman durdu, Barkın konuştu... konuştu... konuştu.... Ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi.:oops:

Asss.... Arkamda annem vardı 15:39'a getirdiğimde. Yıllardır anlamını bildiğim kelime eşliğinde ööyle balık gibi baktım ekrana o_O Zaman durdu, Barkın konuştu... konuştu... konuştu.... Ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi.:oops:

Geçte olsa uyarımı yapayım o zaman. :D Videonun o dakikasında (15:39) küfür gibi gelen bir şey var, ama küfür değil densiz demekmiş. Bugüne kadar hep küfür olarak algılıyordum, birine densiz diyeceğine bunu desen yine konuşma başka boyuta geçer muhtemelen ama anlamı buymuş.

15:48'deki seslenişi çok iyi. :D

Böyle güzel gif görselleri varsa yada görürseniz çalışma mantığı içeren paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar :)
Dakikalarca izliyorum :D
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...