corsa c abiAraba neydi senin.
corsa c abiAraba neydi senin.
corsa c abi
2.3 arkaya basabilirsin de, özellikle İstanbul koşullarında ön taraf için çok fazla. Ben ağır yük taşıyacağım zamanlar dışında o kadar havayı hiç basmadımyok abi bagaj full olmadıkca onu basmam önler hep 2.3 idi bugun sadece bastım o hvayı yarın düzelticem hatta 2.0 yapıcam sanırım
Nerelerdesin sen ayuu kardeş?Gaz ayarı yaptormak ne kadar tutar benim araba iyice kafayı yemeye başladı.
1bar yaklasık 15 psi ediyor2.3 arkaya basabilirsin de, özellikle İstanbul koşullarında ön taraf için çok fazla. Ben ağır yük taşıyacağım zamanlar dışında o kadar havayı hiç basmadım
Bir de bar nedir ya... Alışmışım psi değerine, kaç saattir konuyu birimcevir com açık vaziyette devam ettiriyorum![]()
He ya, 14.5 psi yapıyormuş. Daha küsüratı da varmış ama lafı olmaz cinsten1bar yaklasık 15 psi ediyor.Mesela 2.3 bar 33psi civarında.
Öğreneninceye kadar bende az çekmedimHe ya, 14.5 psi yapıyormuş. Daha küsüratı da varmış ama lafı olmaz cinsten![]()
Asss.... Arkamda annem vardı 15:39'a getirdiğimde. Yıllardır anlamını bildiğim kelime eşliğinde ööyle balık gibi baktım ekrana
Akşam akşam bir kelime daha öğrendim Barkın abi sağolsun. Esas kelime 15:39'da başlıyorda konuyu anlamak için 15:15'den başlamak en iyisi.
Asss.... Arkamda annem vardı 15:39'a getirdiğimde. Yıllardır anlamını bildiğim kelime eşliğinde ööyle balık gibi baktım ekranaZaman durdu, Barkın konuştu... konuştu... konuştu.... Ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi.
![]()
20 dakikadır izliyorum araba bir damla bile yakıt eksiltmediBöyle güzel gif görselleri varsa yada görürseniz çalışma mantığı içeren paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
Dakikalarca izliyorum
![]()
Çok istiyorum gitmeyi ama kesin patlarız ya burda gaza gelipİzlerken tepkiler: eyvah gitti, aha patladı, vurdu, hop lan lan....![]()
Çok istiyorum gitmeyi ama kesin patlarız ya burda gaza gelip
Youtube geliriyle toplarız arabayıorda patlayanlar daha çok prim yapıyor![]()
![]()