Kardeş öyle deme herkes rütbesini bilecekYalnız bizi nasılda ötekileştirdin be orhan baba![]()

Kardeş öyle deme herkes rütbesini bilecekYalnız bizi nasılda ötekileştirdin be orhan baba![]()
Çok mu belli oldu ya habdhsvhsYalnız bizi nasılda ötekileştirdin be orhan baba![]()
Yalnız bizi nasılda ötekileştirdin be orhan baba![]()
Güzel araba ya eşşek ölüsü gibi ama sesi çokzelOrhan abi Opel'i sat bunu al
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ssan-maxima-v6-lpgli-otomatik-354767535/detay
![]()
Maxima'nin kiymeti bilinmedi. Su yeni kasasina 1.6 dci 160 hp koyup getirseler satar mi acaba..Güzel araba ya eşşek ölüsü gibi ama sesi çokzel
Bu fahiş fiyatlar varken sanmamMaxima'nin kiymeti bilinmedi. Su yeni kasasina 1.6 dci 160 hp koyup getirseler satar mi acaba..
bana birşeyler oluyor orhan kolonya getırın banaBu fahiş fiyatlar varken sanmammalum sunroof falan lüks sınıfına giriyor artık
bana birşeyler oluyor orhan kolonya getırın bana@alfhonso buraya geldıgınde benı gotursene suraya be hıc gıtmedım be abı![]()
ısmarlamak yokmu,molotof atıp kaçcaz mı napcaz gidip![]()
![]()
![]()
Videoyu izlemedim ama ne kadar gelmişbana birşeyler oluyor orhan kolonya getırın bana@alfhonso buraya geldıgınde benı gotursene suraya be hıc gıtmedım be abı![]()
90li yillarda cok Amerikadan araclar gelirmis galiba..Bu fahiş fiyatlar varken sanmammalum sunroof falan lüks sınıfına giriyor artık
413 ıkı kısıVideoyu izlemedim ama ne kadar gelmiş
Aman be bende bi sey sandım413 ıkı kısı
saygılarAman be bende bi sey sandım
ısmarlamak yokmu![]()