Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam çok iyi söylüyorsunuz da bizim Türkiye de uygulayamazlar uygulasalar dahi olan garibana olur mesela 2 yıl sonra Sürücü kursları fahiş fiyattan tekrara alır.Şu an dosya masrafsız 1000 tl bir ehliyet almak.Onu da geçtim Devlet ehliyet ilk alındığında 600 tl dosya masrafı alıyor.2 yılda bir yaparsa tahmin bile edemiyorum.Allah korusun...
Zaten yukarıda ondan dolayı belirttim. Burada devletin amacı trafiği daha güvenli ve eğitimli hale getirebilmek olsa zaten sembolik ücretle bile yapardı bunu. Ama amaçları her zaman vatandaştan para koparmak olduğu için söylediğiniz ücretler üzerinden yapıyorlar bunları.

Bursa'daki arkadaşlar yeni açılan Endülüs park avm midir nedir sakın kapalı otoparkına inmeyin, inanılmaz dar ve basık. Allah'tan insan alerjim var da cumartesi sabahın köründe boşken girdim, yoksa cinnet geçirirdim. Bi kere boyunuz 1.90'sa kafanız direk tavandaki borulara temas, o kadar basık. 2 araba yan yana geçerken arada 10 cm ya var ya yok. Park yerinde tek manevrada çıkmak imkansız kere imkansız, 4-5 manevra lazım. Bi çok yerde kafa kafaya gelince geri geri gelip yol vermeniz lazım falan. İrkildim ve çıktım hemen. uuv.

Hocam çok iyi söylüyorsunuz da bizim Türkiye de uygulayamazlar uygulasalar dahi olan garibana olur mesela 2 yıl sonra Sürücü kursları fahiş fiyattan tekrara alır.Şu an dosya masrafsız 1000 tl bir ehliyet almak.Onu da geçtim Devlet ehliyet ilk alındığında 600 tl dosya masrafı alıyor.2 yılda bir yaparsa tahmin bile edemiyorum.Allah korusun...En basitinden ben motorsiklet ehliyeti almak istiyorum ama şimdi gitsem hiç yoktan 1000 tl'me mal olacak.
Ehliyet kursları artım tam tokmağa döndü. 1000 lira verdim 8 saat teorik 3 saat pratik ders aldım. Normalde verilmesi gereken daha fazla sanırım bilmiyorum ama hiç ders almasam da geçerdim sınavı. Şimdi bana yaptıkları masraf zorlasan ıkınsan 100 lira zor eder. Keşke cenk abinin dediği gibi güzel sistemimiz olsa ama bu kafayla gerçekten çok zor.

beyler selam haftalardir bunla uğraşıyorum m3 u nosu ile beraber yurt dışından aldım aldığım çocuk manyagin teki zaten nosu sokmedim ama banaTürkiye de dert oldu geçentrafik çevirdi ruhsata işli mi diye sordu dedim abi yok valla bilmiyorum dedim de yazdı cezayı ruhsata nasıl isletirim onu dusunuyorum şimdi

beyler selam haftalardir bunla uğraşıyorum m3 u nosu ile beraber yurt dışından aldım aldığım çocuk manyagin teki zaten nosu sokmedim ama banaTürkiye de dert oldu geçentrafik çevirdi ruhsata işli mi diye sordu dedim abi yok valla bilmiyorum dedim de yazdı cezayı ruhsata nasıl isletirim onu dusunuyorum şimdi
Gürcistandan aldıysan sakat

M3 alana açı ölçer veriyo diyolar doğru mu?

Bursa'daki arkadaşlar yeni açılan Endülüs park avm midir nedir sakın kapalı otoparkına inmeyin, inanılmaz dar ve basık. Allah'tan insan alerjim var da cumartesi sabahın köründe boşken girdim, yoksa cinnet geçirirdim. Bi kere boyunuz 1.90'sa kafanız direk tavandaki borulara temas, o kadar basık. 2 araba yan yana geçerken arada 10 cm ya var ya yok. Park yerinde tek manevrada çıkmak imkansız kere imkansız, 4-5 manevra lazım. Bi çok yerde kafa kafaya gelince geri geri gelip yol vermeniz lazım falan. İrkildim ve çıktım hemen. uuv.
Podyum park fav her zaman :D

1490281810706.jpg

Güzel parketmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...