Sağdan direksiyon avrupa insanı falan diye ingiltereye falan iteleyebilir miyiz
Hindistana filan gider ya ingiltere zor anlarlarSağdan direksiyon avrupa insanı falan diye ingiltereye falan iteleyebilir miyiz
Makine yenilemeye bahane etmişler gibi bir hava sezdim.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Alman'dan vazgeçmiş, Lexus kullanıyormuş.
![]()
İyi olmuş, eyy Almanya deyip herşeyi Alman malı kullanmak komik oluyordu.
Makine yenilemeye bahane etmişler gibi bir hava sezdim.
Ben paylaşacaktımEkonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Alman'dan vazgeçmiş, Lexus kullanıyormuş.
![]()
Giren çıkan arabanın haddi hesabı varmıki bahanenin hesabı olsun.Yenilemek istediklerinde bahane aramıyorlar ama öyle de bir durum var.
Ben paylaşacaktım
Sayın bakan zevkli adammış , arabanın iyisinden anlıyor . Kendisi Hyundai bayisi zaten .
Bence çok iyi olmuş hepsinin arabası mercedesti değişiklik iyidir.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende paylaşımın altındaki yorumlardan gördüm , Denizli belediye başkanlığıda yapmış sen daha iyi bilirsin .
Bende paylaşımın altındaki yorumlardan gördüm , Denizli belediye başkanlığıda yapmış sen daha iyi bilirsin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemide hybrid, yeşili korumak önemliEkonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Alman'dan vazgeçmiş, Lexus kullanıyormuş.
![]()
Bu markaları aynı çatı altında toplayan bir yeri bir videodan hatırlıyorum ama hangi video tam hatırlayamadım. Doğan Kabak ve Ümit Erdim'in Pamukkale Üniv. konferans videosuydu sanırım.
Onlar geldiklerinde tuscon test aracı vermişlerdi. Ama böyle gırtlak dolu bordo deri döşemeli falan çok güzel duruyordu