mahserın 11 atlısı dıyeceksınız !11 kişiler.

mahserın 11 atlısı dıyeceksınız !11 kişiler.
Yok abi olur mu öyle şey. Burdaki çoğu kişiyle sanki tanışıyormuşcasına gibi bir samimiyet var. O açıdan şanslı olduğumuzu düşünüyorummahserın 11 atlısı dıyeceksınız !ole bı demıskı zannedersın kımseyle konusmayan burnu buyukler
![]()
yakında olursunuz panpa sızde az kalmıs azYok abi olur mu öyle şey. Burdaki çoğu kişiyle sanki tanışıyormuşcasına gibi bir samimiyet var. O açıdan şanslı olduğumuzu düşünüyorum
200 çokmuş ya200'le kontra verebilenleri alacaklarmış![]()
Başlarını biraz kaçırıyoruz ama yakaladığımız yerden tutunuruz bizdeyakında olursunuz panpa sızde az kalmıs az![]()
http://www.hurriyet.com.tr/e-5te-makas-atarak-zincirleme-kazaya-yol-acan-surucuye-gozalti-40351028
Yakalanmış.
"Ödül"... pardon 206 lira "ceza" vermişler. Bilmem kaç aracın birbirine girmesine neden olmanın cezası bumu şimdi? Versinler 3 sıfırlı bir ceza, ehliyetine el koysunlar 3 ay, 6 ay her neyse. 206 lirayı vereceklerine hiç vermesinler daha iyi, komik.
oha gidelim direk nerde saat ?Ooo8 şubatta Doğan Kabak geliyor paüye kongre kültür merkezine Ümit Erdim'le beraber haberiniz olsun. @Koraykaya
otopark ekibi olarak gidelim ben bağırırm doğan abi otoparkla ne oldu diyeoooo bana tekrar hatırlatmanız gerekebilir unutmazsam ve işe başlamamış olursam gelirim![]()
Doğan abi otoparktan ayrıldın mı dersin panpa asdjsadskdotopark ekibi olarak gidelim ben bağırırm doğan abi otoparkla ne oldu diyeasdqwdqw
Şimdilik 1700 beğenide yeterli panpa diğer rütbe şartını bilmiyorum ama seni 1700 beğeni yapalımpanpa için şarltar ne ?![]()
otopark ekibi olarak gidelim ben bağırırm doğan abi otoparkla ne oldu diyeasdqwdqw
keşke doğan tek gelseydi şimdi ümit gelecek diye dolar salon yakalamak meseleDoğan abi otoparktan ayrıldın mı dersin panpa asdjsadskd
beğenen elleriniz dert görmesin sevdiğinizin ellerinden hiç ayrılmaması dileğiyle inşalllahhhŞimdilik 1700 beğenide yeterli panpa diğer rütbe şartını bilmiyorum ama seni 1700 beğeni yapalım![]()
Beğenin abanın beyler tüm forumdan beğeni bekliyorum alıntı yaptığım mesaja arada banada atarsanız makbule geçerbeğenen elleriniz dert görmesin sevdiğinizin ellerinden hiç ayrılmaması dileğiyle inşalllahhh![]()
doğan abi diyece bit bitmedini hıasdwd.... diyezuhahahahah aynen aynen![]()
eyvallah büyüksün xdxdseni panpa yapacam asdfasfd
![]()