Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b84ad387565beae0c10baff487af9e63.jpg

Soru bizle taştaş geçiyor

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
nası soru olum bu asfsgavsdsbsh

arkadaşlar birşey sorucam fiyatlara ve algıya bakılırsa skoda seattan bir tık daha kaliteli ve üzerinde konumlandırılmıs gibi duruyor ama marka tedarikcileri seat daha kaliteli parca kullanıyor diyor. yani 2 kişiyle tanıstım ayrı ayrı volkswagene parça tedarik ediyorlarmıs ikiside skoda ya sattıgımız parcaları seat ve volkswagene satamıyoruz ayrı karısım istiyorlar diyorlar. daha kalitesi olsun istiyorlarmıs

arkadaşlar birşey sorucam fiyatlara ve algıya bakılırsa skoda seattan bir tık daha kaliteli ve üzerinde konumlandırılmıs gibi duruyor ama marka tedarikcileri seat daha kaliteli parca kullanıyor diyor. yani 2 kişiyle tanıstım ayrı ayrı volkswagene parça tedarik ediyorlarmıs ikiside skoda ya sattıgımız parcaları seat ve volkswagene satamıyoruz ayrı karısım istiyorlar diyorlar. daha kalitesi olsun istiyorlarmıs
Skoda, Seat'ı göre daha kalitelidir. Malzeme kalitesi ve rafineliklerinden anlayabilirsiniz.

Skoda, Seat'ı göre daha kalitelidir. Malzeme kalitesi ve rafineliklerinden anlayabilirsiniz.
hocam bende öyle düşünüyorum ama tedarikçiler aksini iddaa ediyor. onlarda skodaya sağladığımız parçayı seat e satamıyoruz diyorlar. bileşeni değiştirin daha sağlam ve kaliteli olsun diye cevap alıyorlarmış. 1 kişiden duysam neyse de 2 kişi de aynı şeyi söyledi muhabbet arasında. sonucta octavia da corollaya göre daha tok ve rafineri duruyor ama heralde hangisi daha kaliteli ve sağlam diye araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. doğru olabilir mi. seat ın görünmeyen tarafları daha kaliteli olup malzeme trimi daha kalitesiz, skoda da alt takım daha dandik olup trimi biraz daha iyi yaparak birbirlerini dengeliyor olabilir mi

o degilde 3. havalimanımız oldu r.i.p.
modifiyeli şahinde bmw ye kafa tutan apaci gibi devlet mi yönetilir ya mis gibi aktarma durağı olacaktı havalimanımız gittik millete atarlandık heriflerde kendi aralarında anlaşmış türkiyeden kalkacak uçaklara laptop tablet vb elektronik eşya yasağı getirmişler. şimdi bulsunlar bakalım hangi dünya vatandaşı bilet alırken türkiye aktarmalı uçak seçer. ya varya bozuk saat misali zaten arada dogru gösteren bir milletiz onunda içine etmeyi başarıyorız bir şekilde. resmen benim uefa kupam var diye millete tehdit olarak gösterdik ağzımızın payını verdiler yine. şimdide 30 yıl vergisini biz öderiz osmangazi köprüleri gibi. zamlara hazırlanın arkadaslar yeni havalimanı şimdiden sabiha gökçenin kaderini paylaştı daha açılmadan. yine bize patladı. yıllarca vergi adı altında borcunu bize yükleyecekler. birşeyide düzgün yapın be. kendinilerini hala osmanlıda sananlar yüzünden ittiriyorlar bizi ırak sudan gibi ülkelerin arasına. aç tavuk kendini buğdağ ambarında sanırmış. üzülmekten gram gam kalmadı artık halimize. yine herzmanaki gibi elimize yüzünüze bulastı. lutfansa kıskanıyormuş bizi. hadi bir dünya devleti lutfansaya ambargo uygulasın bakiyim. herifler resmen bizim uçaklara teklonojik ambargo koydu. almayacagım ülkeme diyor. çıldırcam ya yine bazılarının saçmalıklarının borcunu yıllarca biz ödeyeceğiz. biri sustursun şunu allah askına herif ağzını açtıkça cebimdeki para azalıyor.

boşver yav boş iş bunlar
hocam inan bana benim kadar siyasetle arası olmayan biri daha olamaz. boşvereceğim ama herif ağzını açtıkça benim cebimdeki para azalıyor. yarın öbürgün benzine 20 kurus birden zam geldi haberinin altında hep beraber söveceğiz yine. unutmayın sebebi budur ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...