nası soru olum bu asfsgavsdsbsh![]()
Soru bizle taştaş geçiyor
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
CaCO3 yok mu en sevdiğim oydu. Kendide güzel bir mineralimiz.![]()
![]()
Bu koenigseggin istanbul parkta trailer üstünde fotoğrafları vardıTürkiye'de Koenigsegg yok zannediyordum. Zevkli adammış, parayı bulan çoğu kişinin yaptığı gibi Ferrari'ye Lamborghini'ye parayı gömmemiş.
Koenigsegg sesine bayılıyorum ya. en sevdiğim onların sesi vallaTürkiye'de Koenigsegg yok zannediyordum. Zevkli adammış, parayı bulan çoğu kişinin yaptığı gibi Ferrari'ye Lamborghini'ye parayı gömmemiş.
Skoda, Seat'ı göre daha kalitelidir. Malzeme kalitesi ve rafineliklerinden anlayabilirsiniz.arkadaşlar birşey sorucam fiyatlara ve algıya bakılırsa skoda seattan bir tık daha kaliteli ve üzerinde konumlandırılmıs gibi duruyor ama marka tedarikcileri seat daha kaliteli parca kullanıyor diyor. yani 2 kişiyle tanıstım ayrı ayrı volkswagene parça tedarik ediyorlarmıs ikiside skoda ya sattıgımız parcaları seat ve volkswagene satamıyoruz ayrı karısım istiyorlar diyorlar. daha kalitesi olsun istiyorlarmıs
ama ben vw seviyorum.Skoda, Seat'ı göre daha kalitelidir. Malzeme kalitesi ve rafineliklerinden anlayabilirsiniz.
Bende seviyorumama ben vw seviyorum.
çekemeyen antenBende seviyorum.
+11111111çekemeyen anten![]()
hocam bende öyle düşünüyorum ama tedarikçiler aksini iddaa ediyor. onlarda skodaya sağladığımız parçayı seat e satamıyoruz diyorlar. bileşeni değiştirin daha sağlam ve kaliteli olsun diye cevap alıyorlarmış. 1 kişiden duysam neyse de 2 kişi de aynı şeyi söyledi muhabbet arasında. sonucta octavia da corollaya göre daha tok ve rafineri duruyor ama heralde hangisi daha kaliteli ve sağlam diye araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. doğru olabilir mi. seat ın görünmeyen tarafları daha kaliteli olup malzeme trimi daha kalitesiz, skoda da alt takım daha dandik olup trimi biraz daha iyi yaparak birbirlerini dengeliyor olabilir miSkoda, Seat'ı göre daha kalitelidir. Malzeme kalitesi ve rafineliklerinden anlayabilirsiniz.
hocam inan bana benim kadar siyasetle arası olmayan biri daha olamaz. boşvereceğim ama herif ağzını açtıkça benim cebimdeki para azalıyor. yarın öbürgün benzine 20 kurus birden zam geldi haberinin altında hep beraber söveceğiz yine. unutmayın sebebi budur ama.boşver yav boş iş bunlar