@alfhonso doğru mu? Dispeçır olduğu için mi Hakan?Hakan cok bozdu cok yetki aldıktan sonra ne mesajlarıma cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor böyle admin olmaz olsun!1!!1
@alfhonso doğru mu? Dispeçır olduğu için mi Hakan?Hakan cok bozdu cok yetki aldıktan sonra ne mesajlarıma cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor böyle admin olmaz olsun!1!!1
Camcının Hyundai kamyonetine takılır
Bilemiyorum abi ama sen de biliyorsun işte ne mesajlara cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor. Locada milleti asıp kesiyo banlamak ile tehdit ediyor diktatör ya@alfhonso doğru mu? Dispeçır olduğu için mi Hakan?
Abi loca deyip durmayınBilemiyorum abi ama sen de biliyorsun işte ne mesajlara cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor. Locada milleti asıp kesiyo banlamak ile tehdit ediyor diktatör ya
Ya valla locanın muhabbetini bitirdi kimse gıkını çıkaramıyoBilemiyorum abi ama sen de biliyorsun işte ne mesajlara cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor. Locada milleti asıp kesiyo banlamak ile tehdit ediyor diktatör ya
Valla orhan ne yaptıysan artık, senden başka kimseden böyle şeyler duymuyorum yeni müdür hakkında. Tehdit filan ne bileyim... bize yapmıyor orhan...Bilemiyorum abi ama sen de biliyorsun işte ne mesajlara cevap veriyor ne de eskisi gibi muhabbet ediyor. Locada milleti asıp kesiyo banlamak ile tehdit ediyor diktatör ya
Yav bi sey olduğu yok işte bi hakan bi de kaptan ile uğraşıyoruz orada da değişen bi sey yok yaniAbi loca deyip durmayınezik hissediyorum kendimi
![]()
Tam geçerken kırar direksiyonu devirir biziCamcının Hyundai kamyonetine takılır![]()
Bi tek bana yapıyo o zaman. Neyse bana yeni düşmanlar lazım zaten eskiler hayranım oldu biliyojdhahdhshdhhValla orhan ne yaptıysan artık, senden başka kimseden böyle şeyler duymuyorum yeni müdür hakkında. Tehdit filan ne bileyim... bize yapmıyor orhan...![]()
Referanduma gidelim aldıralım yetkisini yaYa valla locanın muhabbetini bitirdi kimse gıkını çıkaramıyo
Ya işte buradan pek bir farkı yok. @maximaorhan orada da rüzgar yapıyor vektram şöyle şahane oldu, böyle koyilli oldu tamponlu panjurlu vs. Foto at desek yok diyo sürpriz diyor. Bişey istesek dışarıdayım akşam geleceğim... Akşam arasak yatıyorum gündüz gelin... Kötü hissedecek bir durum yokAbi loca deyip durmayınezik hissediyorum kendimi
![]()
Locada bi şey yok karı istirem diyip duruyorlarAbi loca deyip durmayınezik hissediyorum kendimi
![]()
Demek rüzgar yapıyorum he yazdım bunu reis...Ya işte buradan pek bir farkı yok. @maximaorhan orada da rüzgar yapıyor vektram şöyle şahane oldu, böyle koyilli oldu tamponlu panjurlu vs. Foto at desek yok diyo sürpriz diyor. Bişey istesek dışarıdayım akşam geleceğim... Akşam arasak yatıyorum gündüz gelin... Kötü hissedecek bir durum yok![]()
Admin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlarReferanduma gidelim aldıralım yetkisini ya
Admin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlar
Önüne gelene ban atar affı olmaz valla admin falan olmasın oAdmin orhan olsun diyenler beğensin olmasın diyenler alıntılayıp nedenini açıklasınlar
Ya işte buradan pek bir farkı yok. @maximaorhan orada da rüzgar yapıyor vektram şöyle şahane oldu, böyle koyilli oldu tamponlu panjurlu vs. Foto at desek yok diyo sürpriz diyor. Bişey istesek dışarıdayım akşam geleceğim... Akşam arasak yatıyorum gündüz gelin... Kötü hissedecek bir durum yok![]()
Ben burda "gunde x mesaj yazsam x kişi beğense şukadar günde panpa olurum" şeklinde hesap yapıyorum daLocada bi şey yok karı istirem diyip duruyorlar
Turansformersı yapsakÖnüne gelene ban atar affı olmaz valla admin falan olmasın o