Nolsun beya yuvarlanıp gidiyoz.Gençler neler oluyor yav?
Nolsun beya yuvarlanıp gidiyoz.
Tank mübarek çok güzel alet. Babam için emekliliğinde biçilmiş kaftan olacak araba bu valla.yuvarlanıp gidiyoruz diyince aklıma bu geldi
Tank mübarek çok güzel alet. Babam için emekliliğinde biçilmiş kaftan olacak araba bu valla.
Okeyin dibine vurduk abi takılmacaGençler neler oluyor yav?
O beni profilinden engelledi yav.Instagramda otomibil kütüphanesi sayfasından aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 5474
Enerji bakanının lexusunun bazı teknik detayları, 440hp 820nm ve CVT...
Kaç para ulan bi xc60. Eski kasaya bi böbrek feda ederdim buna direk canımı veririm. İçimdeki bmw sevdasını öldürdü xc60 ve s90 dan sonra.
Abi volvo showroom unda ağlıyordum ben en son. O dikişler, o deri kokusu, tasarımı falan beni benden aldı.
İzledin mi bunu ? Direksiyona oturmamak için direndi ali abi, içimdeki bmw sevdasını köreltmek istemiyorum dedi![]()
Sayın bakanim cvt yavaştır yaInstagramda otomibil kütüphanesi sayfasından aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 5474
Enerji bakanının lexusunun bazı teknik detayları, 440hp 820nm ve CVT...
Abi volvo showroom unda ağlıyordum ben en son. O dikişler, o deri kokusu, tasarımı falan beni benden aldı.
Aha... Özel degilse niye olduğunu söyleyebilirsiniz?O beni profilinden engelledi yav.
Aynen öyle, Ali abi resmen duygularıma tercüman olmuş Evet Bmw, Mercedes ,Audi falan premium araçlar ama Volvo premiuma ek olarak elit bi marka. Bana göre kullanıcısını bu kadar şımartan ve iyi hissettiren bi araç yoktur tabii maybach, bentley, rr falan hariçTamam şimdi derin derin nefes al
ben trafikte görüyorum vallahi içim sızlıyoorrrr
Aynen öyle, Ali abi resmen duygularıma tercüman olmuş Evet Bmw, Mercedes ,Audi falan premium araçlar ama Volvo premiuma ek olarak elit bi marka. Bana göre kullanıcısını bu kadar şımartan ve iyi hissettiren bi araç yoktur tabii maybach, bentley, rr falan hariç![]()
OTOPARK.COM'a sataştı bizde savunduk ondan.Aha... Özel degilse niye olduğunu söyleyebilirsiniz?