Bir gün uyarı almak istediğimde söz ilk sana haber vericem, şikayet butonunda hazır bekle diye..Yap yap yap hadi şikayet butonunun üstünde bekliyor elim hadi
Bir gün uyarı almak istediğimde söz ilk sana haber vericem, şikayet butonunda hazır bekle diye..Yap yap yap hadi şikayet butonunun üstünde bekliyor elim hadi
Eğitime katkı payı!!!Plaka tescil olayını yazmadım bile. Hadi onuda geçtim. Bayiden alınca benzin alacan depo fulleyecen onunda neredeyse tamamı vergi.
Abi adam uyarıyı bile kendi isteği doğrultusunda alıyor ben de öyle mi sabah kalkıyorum bi bakıyorum Berkin'den mesaj uyarı aldın diye.
Gerçi uzun süre oldu he uyarı almayalı![]()
iyidir abi kardeşimin futbol antrenmanını izliyom. Sen nasılsın.Nassıııız gencolar
iyidir abi kardeşimin futbol antrenmanını izliyom. Sen nasılsın.
geçmiş olsun abi. Dikkat et mideye. Her gece her gece gidersenİyi beya nolsun, gece ufak çaplı bi mide spazmı geçirdim pek uykumu alamadım öyle nescafe falan takılıyorum
Gece o saatte kebap yeyip sende Hakan abi gibi olma dikkat etgeçmiş olsun abi. Dikkat et mideye. Her gece her gece gidersen. Bakalım bu akşam doğum günümu kutlayacaz(aslında yarın ama
) sonrasında gece 12, 1 gibi edirneye gitme ihtimalimiz var bakalım.
Aman abi dikkat et kendine geçmiş olsun.İyi beya nolsun, gece ufak çaplı bi mide spazmı geçirdim pek uykumu alamadım öyle nescafe falan takılıyorum