Valla ne yalan söyliyim özeniyorum bu çocuğa
Şimdi anlaşıldıııValla ne yalan söyliyim özeniyorum bu çocuğaEskiden alışkın o bu videoları da var
Video geliyormuş galiba abi Nehir ablanın instagramında gördüm. Valla biz iyiyiz şükür işte sınavlar falan koşturmacaGençler herkese selam) bugün neler yaptınız ?* ben mesela CHR kullandım, Nehit Yılmaz ile sohbet ettik. Tam test diyemeyiz vakit çok azdı ama güzel muhabbet oldu.
Az önce arabanın yağını suyunu kontrol ettimGençler herkese selam) bugün neler yaptınız ?* ben mesela CHR kullandım, Nehit Yılmaz ile sohbet ettik. Tam test diyemeyiz vakit çok azdı ama güzel muhabbet oldu.
Oo abim hoşgeldin ya özlettin kendini görünmüyosun hiçGençler herkese selam) bugün neler yaptınız ?* ben mesela CHR kullandım, Nehit Yılmaz ile sohbet ettik. Tam test diyemeyiz vakit çok azdı ama güzel muhabbet oldu.
Haydaaa
Galiba arkadaş dkg ye kendince smg 3 ismini koymuş
motor hacmi de yanlış E46'yı 3000-3500 için aratınca çıktı nasıl garip adamlar var ya ulan kitapçığa bak bariGaliba arkadaş dkg ye kendince smg 3 ismini koymuş
Bence biz yanlış biliyoruzmotor hacmi de yanlış E46'yı 3000-3500 için aratınca çıktı nasıl garip adamlar var ya ulan kitapçığa bak bari
heyt be ne günlermiş.
İşte o insanlar oksijen tüketiyor boş yere. Diğer insanların canını sıkma görevini üstleniyorlar hayatta.Bunlaribiliyormuydunuz'dan aldım
Ekli dosyayı görüntüle 5500
Bu şempanzenin %1 kadar yararlı olamayan okadar çok insan varki...