Abi helal olsun ya canımsın.
ya abi bu işlerde yine üstünlüğünü bilgini birkimini donanımı gösterdin kaportalara fısıldayan adam diye boşuna demiyorum burdaALLAHIIIIMM... Ülkemizi en iyi şekilde temsil etm...![]()
8/10 yaptımhttps://www.carthrottle.com/post/can-you-get-100-in-this-brake-light-quiz/
hadi bakalım gençler gösterin hünerlerinizi![]()
bi FCAcı olarak bunu bilmem gerekirdi ve bildimevet bende gtr dedim tıkladım ama sonra altta skyline ı görünce ah be yanlış yaptım dedim de doğru çıktı. Bende fiat 500 sorusunda patladım.
Şu anda mutluluktan evimde halı dövüyorum, coşkuyla odunları kırıp sobada yakıyorum. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen halkımıza minnettarım. Beni sizler yarattınız, sizlere layık olm....... :') <3ya abi bu işlerde yine üstünlüğünü bilgini birkimini donanımı gösterdin kaportalara fısıldayan adam diye boşuna demiyorum burda![]()
Yok abi benim de sadece astra yanlış çıktıFiat 500'ü bile sallamadan bildim, astra'da patladım. Okyanusu geçtim derede boğuldum. Astra'da patlayan bir bensem canımı sıkmaya devam edeceğim.
Sana özel rütbe yapalım abi Kaportaya Fısıldayan diyeŞu anda mutluluktan evimde halı dövüyorum, coşkuyla odunları kırıp sobada yakıyorum. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen halkımıza minnettarım. Beni sizler yarattınız, sizlere layık olm....... :') <3
Yalnız değilim demek ki vallahi sevindimYok abi benim de sadece astra yanlış çıktıbi de porschede zorlandım ama destekli attım tuttu
![]()
Şu anda mutluluktan evimde halı dövüyorum, coşkuyla odunları kırıp sobada yakıyorum. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen halkımıza minnettarım. Beni sizler yarattınız, sizlere layık olm....... :') <3
Valla ben o soruyu sallayıp yaptım. Gerçekten hiçbir 911'de böyle bir far olmadı ki.Abiler geç oldu ama kafayı taktım buna
Far testinde 7 yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 5774
Bu hangi 911e ait? 991yerine gelicek olanmı?Ekli dosyayı görüntüle 5775
Bilemediklerim fiat 500 , astra ve 911
Herkese aynı görseller geliyodur abi bence hahaha10da 6 yaptım, çok abuk markalar çıktı ya astralar mastralar gelmedi banalambo 911 falan fişman geldi 911le 500ü bilemedim diğer 2 bilemediğimi unuttum yarım saat önce yaptım
![]()
Herkese aynı görseller geliyodur abi bence hahaha![]()
Vauxhall yazıyordur o zaman. Ama Astra default olarak herkese çıkıyor abiolm bana astra gelmedi
Vauxhall yazıyordur o zaman. Ama Astra default olarak herkese çıkıyor abi.
Astra kesin gelmiştir de sana gelmemiş o belliolm bana astra gelmedi