Geçenlerde paylaştıkları önden çeker araçla drift videosu hakkında ne düşünüyorsun Hakan abi ? Bence mantık güzelDenemek lazım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben görmedim onu nerdeymiş o ?
Geçenlerde paylaştıkları önden çeker araçla drift videosu hakkında ne düşünüyorsun Hakan abi ? Bence mantık güzelDenemek lazım
Kendi kanallarında , Fiesta Red ile yanliyorlarBen görmedim onu nerdeymiş o ?
Kendi kanallarında , Fiesta Red ile yanliyorlar
Hadi ya..hacım günaydın, o baya oluyor![]()
Normal diyorum. Leon 1.2 TSI'ın 30bin&60bin bakımı 800 tl kadar tutmuştu. Senin aracılığınla tüm VAG kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum.Günaydın beyler
Golfün 30k bakımına 2 bayi de 900 tl dedi ne düşünüyorsunuz?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Normal diyorum. Leon 1.2 TSI'ın 30bin&60bin bakımı 800 tl kadar tutmuştu. Senin aracılığınla tüm VAG kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum.Yaklaşık olarak premium markaların fiyatlarında geziyor bakımları.
15bin bakımı üzerine küçük bir paylaşım yapayım:diğerlerinde nasıl yap bi araştırma)
Onlara gittim mi bakımı kaça yapıyorsunuz diye sormaya çekiniyorumbmwde mercedeste audi volvo falan nası abi fiyatlar bu civarlarda mı
15bin bakımı üzerine küçük bir paylaşım yapayım:
VAG TSI bakımı (Leon) - 650 civarı
Ford atm. benzinli - 500 küsür
Opel atm. benzinli - 500 küsür
Hyundai atm. benzinli (i20) - 350 civarı
Fiat Multijet (20bin bakımı) - 450 civarı
Peugeot 1.2 Puretech - 450-500 arası
Aldığım bu fiyatları markaların B ve C sınıfı modeller için almıştım.
Onlara gittim mi bakımı kaça yapıyorsunuz diye sormaya çekiniyorum![]()
Doğrudur. Son yıllarda motorlarda ve altyapılarda büyük farklılıklar yoksa çoğu markalar B ve C sınıfı modellerin bakım ücretlerini aşağı yukarı aynı tutuyorlar.Arkadaşım 15.000 Polo Gt bakımını 650 ye yaptırmıştı.
hava filt. polen filt. yakıt filt. yağ filt. buji, motor yağıhyundai malzemeden çalıyodur![]()
hava filt. polen filt. yakıt filt. yağ filt. buji, motor yağı
rot&balans(malzeme yok, sadece işçilik)
En sonunda da ampulleri filan check-up yaparlar, kısa bir test sürüşüne çıkarlar.
Bu malzemelerden nasıl çalacaklar? Hava filtresinin kenarını mı kemirecekler
Hepsi aynı işlemi yapıyor ara bakımlarda![]()
Sunroof u beni bir ince tedirgin etmiyor değil. Tıkırdar mı, mekanizması şöyle böyle yapar mı... Meşhur mevzudur, fitilleri sıkışıp durur onların, öyle bir durumda su sızdırıp pırıl pırıl tavan döşemesinde çay lekesi yapar mı... Aynen yukardaki bakışı atıyorum sunroof dedin mi.espri yaptım abi de hyundai arabaları da diğerlerine göre ucuza satıyor, bakım masrafı da ucuz. i20 sunroof'u da çok güzel
![]()