https://binekarac.vw.com.tr/bakim-araliklari.aspxPassatın 15bin bakımı ne kadar acep bilen var mı?
https://binekarac.vw.com.tr/bakim-araliklari.aspxPassatın 15bin bakımı ne kadar acep bilen var mı?
Sunroof u beni bir ince tedirgin etmiyor değil. Tıkırdar mı, mekanizması şöyle böyle yapar mı... Meşhur mevzudur, fitilleri sıkışıp durur onların, öyle bir durumda su sızdırıp pırıl pırıl tavan döşemesinde çay lekesi yapar mı... Aynen yukardaki bakışı atıyorum sunroof dedin mi.
Ama bakımı ucuz değil, normal fiyat. 2 yıl öncesinde Ford'un çektiği fiyat kadar.
Neye göre normal dersen, dışarıdan kendi arabamın bakımda değişen malzemelerini alayım dediğimde fiyatlarını gözümle görüyorum. Gerçekten çok pahalı değiller, "işçilik dahil" yarı parasına dışarıda hallettirebildiğim şeyler. %70 filan olsa kabul edilebilir de, yarı yarıya çok fark oluyor.
Polo'nun 1.0 atmosferik motorunu yazmışlar tabii
berker abi benim corsaya normal 10 bin bakıma gedizler opel servisi 700 tl fiyat verdi bu ay15bin bakımı üzerine küçük bir paylaşım yapayım:
VAG TSI bakımı (Leon) - 650 civarı
Ford atm. benzinli - 500 küsür
Opel atm. benzinli - 500 küsür
Hyundai atm. benzinli (i20) - 350 civarı
Fiat Multijet (20bin bakımı) - 450 civarı
Peugeot 1.2 Puretech - 450-500 arası
Aldığım bu fiyatları markaların B ve C sınıfı modeller için almıştım.
Bana yazın Kocaeli'de 500küsür bir fiyat söylediklerinde beni bir gülme almıştı danışmada kalabalığın içinde. 700 deseler tansiyon şeker filan oynardı herhalde.berker abi benim corsaya normal 10 bin bakıma gedizler opel servisi 700 tl fiyat verdi bu ay![]()
Pazartesi günü yer yerinden oynayacak baksanıza Sinan abinin ağzı kulaklarına varmış
O sunroof konusunu birkaç yerde görmüştüm. Basit bir işlemle düzeltilebiliyordu ama yok değil var yani..Abi bi sene kadar önce ilk çıktığında alan bi tanıdığım var, sunroof sorunu yaşadığını falan hiç duymadım. 1.4 otomatik benzinli almıştı, tek sıkıntısı önceki arabası 2012 dizel fiestadan fazla yakıyor oluşuydu
bende bi dumur oldum, adam sonra mayısta bakım kampanyası olcak o zaman 300 tl sizin bakım diyince kendime geldim, bu arada cam su fıskiyesini insignialarınkiyle değiştiricem servisteBana yazın Kocaeli'de 500küsür bir fiyat söylediklerinde beni bir gülme almıştı danışmada kalabalığın içinde. 700 deseler tansiyon şeker filan oynardı herhalde.
Sebep?bende bi dumur oldum, adam sonra mayısta bakım kampanyası olcak o zaman 300 tl sizin bakım diyince kendime geldim, bu arada cam su fıskiyesini insignialarınkiyle değiştiricem serviste![]()
O sunroof konusunu birkaç yerde görmüştüm. Basit bir işlemle düzeltilebiliyordu ama yok değil var yani..![]()
Sebep?
Fiesta 300bin olmadan satılırsa, daha detaylı düşünebileceğim bir konu olur kendisi.Olabilir abi bilemedim)
HöööHHH bürrrssstcamı daha iyi su vuruyor abi bu sistem işcilik dahil 60 tl gibi bir masrafı vardı
süper değilmi abiHöööHHH bürrrssstArabaya 1TL mi atıyorsun cama su sıksın diye
![]()
Arabanın başka derdi sıkıntısı kalmadıysa düşünebilirsin tabisüper değilmi abiparça 20 tl işcilik max 50
bitirdim abi sonunda artık keyif kısmetseArabanın başka derdi sıkıntısı kalmadıysa düşünebilirsin tabiYakışır.
Panpa malzemeler orjinal olarak dışarıdan alınsa fiyat düşer mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi