Bide benim akk erken doldu zulüm oldu video izlemekYoutube video olaylarında sapıttı galiba, son bi haftada yüklenen videolarda 720p'de açmazsak fps sıkıntısı yaşıyoruz
Bide benim akk erken doldu zulüm oldu video izlemekYoutube video olaylarında sapıttı galiba, son bi haftada yüklenen videolarda 720p'de açmazsak fps sıkıntısı yaşıyoruz
Bide benim akk erken doldu zulüm oldu video izlemek
Benim de superonline da 5 tane telefon ve bir bilgisayardan girince hemen doluyor akkSorma, bugün superonline ile anlaştım isyan ettim artık. 99 liraya 25 mb hızla akk'sız paket alacağım yeter dedim artık ya, ayın 10unda akk doluyor sonra ben isyan
Benim de superonline da 5 tane telefon ve bir bilgisayardan girince hemen doluyor akk![]()
Ben de akk var işte 25 mb hız benimkide ve ev telefonu da baglı 60 liralık paketAbi akk yok yeni anlaştığım pakette, 25 mb hız var istediğn kadar kullan aşım maşım hız düşme derdi yok
Ben de akk var işte 25 mb hız benimkide ve ev telefonu da baglı 60 liralık paket
akk olmasın dersen 100 lira istiyorlar![]()
bende karar veremiyorum bazen yaptırsak diyorum kardeşimle bazen de yaptırmasakAynen öyle yaptım ben, abi bıkıyorum artık yani sinir harbi geçiriyorum, aylık 4 tane bira paramı fazladan vermiş oluyorum ama olsundu sigaram falan yok zaten
Abi bende detaya ilk başladığım zamanlar alıyordum baya da şimdi kendimi frenlemeye basladimsonax monax bu tür şeylerden bizim arabaya da alasım geliyo sonra boyaya bakıyodum bi gülme geliyo asdfadsf
bende karar veremiyorum bazen yaptırsak diyorum kardeşimle bazen de yaptırmasak
100 lira iyi para çünkü
bizde 50mps 200akklik var daha akkyi dolduramadık benim sürekli bir şeyler indirmeme ve evde herkesin internete girmesine rağmen 90tl veriyoruzAbi ev telefonu kulalnmıyoruz biz, 80lira ödüyordum öyle. şimdi 100e çıktı daha iyi geldi bana gerçi daha bağlanmadı önce ttneti kapattıracağım yaırn
Şu an hemen herkesin arabası bakım istiyor kaporta olarak, kıştan çıktık ve bu kış ülke genelinde sertti ve kaportalar yıprandı, cila istiyor makinalar![]()
bizde 50mps 200akklik var daha akkyi dolduramadık benim sürekli bir şeyler indirmeme ve evde herkesin internete girmesine rağmen 90tl veriyoruz
Sizinki 90 model araba çürüme olsun, 2007 model arabada sol arka marşipiyerin tam çamurluk ile birleşme yerinde ufak çürüme vardı. Artık önceki sahibi uzun süre kirli mi bırakmış ne yapmışsa avuçiçi kadar bir yer vardı, düzelttik boyattı orayı.sohbete burdan devam edelim fotoğraflar başlığını karıştırmayalım fazla
Bizimki kışlık bakım değil, yaşlılık90 model araba, arka bagaj hariç macun yok arabada boya etiketleri vs her yeri orjinal duruyor Öyle olunca yıllanmadan kaynaklı eteklerde çürükler var. Marşpiyerler gidik, fotoğrafta da görülüyor sağ ön kapının altı çürük. Arka sağ lastik üstünde baya çatlak var taunusların kronik sorunu zaten o metal yorgunluğuyla kırılıyor süspansiyonlar yumuşak olduğu için. Motor yürüyen muazzam, ama yorgunluk var revizyona girecek
Edit: Boya beyaz ama beyazlıktan uzaklaştıKrem gibi gri gibi bi tuhaf bişi
![]()
Şaka bir yana ozledim bizim paşayi hurda halini gorunce cok fena olmuştum nerdeyse her tarafi sokuk sekildeOooooSeninki gerçek ford, bizimki yerli üretim
)) kapıştırırsak sıkıntı yaşayabilirsin ama abi
lastikler sara sara gidiyoz biz
![]()
Sizinki 90 model araba çürüme olsun, 2007 model arabada sol arka marşipiyerin tam çamurluk ile birleşme yerinde ufak çürüme vardı. Artık önceki sahibi uzun süre kirli mi bırakmış ne yapmışsa avuçiçi kadar bir yer vardı, düzelttik boyattı orayı.