Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5b7bba488aa5fd9e6c32b94e5cf557ba.jpg

Parlamişmi panpalarim :)

Yıkayıp Sonax Polymer Netshield attım . Ramazan bayramı arefesine kadar kafa rahat :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de akk var işte 25 mb hız benimkide ve ev telefonu da baglı 60 liralık paket
akk olmasın dersen 100 lira istiyorlar:)

Aynen öyle yaptım ben, abi bıkıyorum artık yani sinir harbi geçiriyorum, aylık 4 tane bira paramı fazladan vermiş oluyorum ama olsundu sigaram falan yok zaten

sonax monax bu tür şeylerden bizim arabaya da alasım geliyo sonra boyaya bakıyodum bi gülme geliyo asdfadsf
Abi bende detaya ilk başladığım zamanlar alıyordum baya da şimdi kendimi frenlemeye basladim :)
Ama komple boya yaptirirsak folyo kaplamayı bile düşünürüm ama baya pahalı olur . En kotu Nasiol Zr53 falan atarım sağlam bir glasscoat atarım o zaman.

Güneş yanığı var . Ezik var , göçük var , herşey var . Boya atması - çatlağı ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an hemen herkesin arabası bakım istiyor kaporta olarak, kıştan çıktık ve bu kış ülke genelinde sertti ve kaportalar yıprandı, cila istiyor makinalar :)

sohbete burdan devam edelim fotoğraflar başlığını karıştırmayalım fazla :)

Bizimki kışlık bakım değil, yaşlılık :D 90 model araba, arka bagaj hariç macun yok arabada boya etiketleri vs her yeri orjinal duruyor Öyle olunca yıllanmadan kaynaklı eteklerde çürükler var. Marşpiyerler gidik, fotoğrafta da görülüyor sağ ön kapının altı çürük. Arka sağ lastik üstünde baya çatlak var taunusların kronik sorunu zaten o metal yorgunluğuyla kırılıyor süspansiyonlar yumuşak olduğu için. Motor yürüyen muazzam, ama yorgunluk var revizyona girecek :)

Edit: Boya beyaz ama beyazlıktan uzaklaştı :D Krem gibi gri gibi bi tuhaf bişi :D

Son düzenleme:
bizde 50mps 200akklik var daha akkyi dolduramadık benim sürekli bir şeyler indirmeme ve evde herkesin internete girmesine rağmen 90tl veriyoruz

Bizim aylık 200 gb civarı geliyo akk, önceki pakette 75 gb'dı haliyle yetmiyordu. 50 mbps değil de 25 mbps yeterli olur bana ya daha önce hiç 25lere çıkmadık zaten 16larda kaldı, superonline merkezi şeysini bizim üst sokağa kurmuşlar 25 mbps'lik pakette 30u bile bulabilirmişim garanti verdiler

sohbete burdan devam edelim fotoğraflar başlığını karıştırmayalım fazla :)

Bizimki kışlık bakım değil, yaşlılık :D 90 model araba, arka bagaj hariç macun yok arabada boya etiketleri vs her yeri orjinal duruyor Öyle olunca yıllanmadan kaynaklı eteklerde çürükler var. Marşpiyerler gidik, fotoğrafta da görülüyor sağ ön kapının altı çürük. Arka sağ lastik üstünde baya çatlak var taunusların kronik sorunu zaten o metal yorgunluğuyla kırılıyor süspansiyonlar yumuşak olduğu için. Motor yürüyen muazzam, ama yorgunluk var revizyona girecek :)

Edit: Boya beyaz ama beyazlıktan uzaklaştı :D Krem gibi gri gibi bi tuhaf bişi :D
Sizinki 90 model araba çürüme olsun, 2007 model arabada sol arka marşipiyerin tam çamurluk ile birleşme yerinde ufak çürüme vardı. Artık önceki sahibi uzun süre kirli mi bırakmış ne yapmışsa avuçiçi kadar bir yer vardı, düzelttik boyattı orayı.

Sizinki 90 model araba çürüme olsun, 2007 model arabada sol arka marşipiyerin tam çamurluk ile birleşme yerinde ufak çürüme vardı. Artık önceki sahibi uzun süre kirli mi bırakmış ne yapmışsa avuçiçi kadar bir yer vardı, düzelttik boyattı orayı.

bizimki de bizden önce eskişehirdeymiş 1 sene kadar, kışın karda bıraktılar sanırım etekteki çürümelerin başka açıklaması yok çünkü bariz eteklerdeki çürükler. Onun harici üstlerde bişi yok çünkü kapı altları marşpiyerler ve arka sağ çamurluğun alt kısmında var sadece.üstünde kırık var baya ona yapacak bişi yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...