Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim aylık 200 gb civarı geliyo akk, önceki pakette 75 gb'dı haliyle yetmiyordu. 50 mbps değil de 25 mbps yeterli olur bana ya daha önce hiç 25lere çıkmadık zaten 16larda kaldı, superonline merkezi şeysini bizim üst sokağa kurmuşlar 25 mbps'lik pakette 30u bile bulabilirmişim garanti verdiler
hadi abi bak şansın yüzüne güldüğü bir nokta oldu :D

Şaka bir yana ozledim bizim paşayi hurda halini gorunce cok fena olmuştum nerdeyse her tarafi sokuk sekilde:(:(

ben de bizim önceki taunusu gördüm geçen, babam kaza yapmıştı yapılamayacak haldeydi kaportacının çırağı aldı bi tuhaf bi şekilde şeklini düzeltmiş o halde biniyo :D :D rezil haldeydi araba :D

Bir şey soracam beyler, sonax hızlı cila nasıldır? Kullanan var mı, etkisi nasıldır, kılcal çiziklere etki eder mi? Tavsiye eder misiniz?

Motoru yürüyeni sağlıklı olsun da kaporta çok önemli değil, bnim kapıt ve ön tamponum çizik göçük dolu. :D

Aynen öyle, yürüyen sorunsuz. 4 amortisör yeni rot başı rotiller falan iyi durumda. Hidrolik direksiyon da tamam. Motor zaten canavar. Tek sıkıntımız 4 lastik 2008 üretimi yol tutuşu kötü lastiklerin. Tutunamıyoruz sara sara gidiyoruz. Revizyona gireceği için önemsemedik tavan döşemelerine arka direklerdeki döşemelere kadar orjinal duruyor arabanın bayaa eski döşemeler renk falan kalmamış,aynısından bulamıyoruz farklı bi döşeme yapılacak mecbur

Valla araba beyaz olduğu için her türlü pisliği lekeyi tozu anında gösteriyo gibi geliyo bana :D o yüzden hiç uğraşasım gelmiyo ya :D

beyler ön cam sol alt köşeye yakında yerde camda iki çizik var içerden ne ara oldu nasıl oldu anlamadım tırnağımla oynadım belli çizik iki tane üst üste içerden dışardan kontrol ettim bi sıkıntı yok buna ne yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...