Güzel güzel tavsiye ederim.as ceyhunum nasıldı film ?
keşke dizelim olsada adblue ekle dese be
Clarkson bunu derken Ford GT40'a biniyordu şimdi ise Golf GTİ bana yeter diyor yakında gelecek serilerde Prius'da görecez ingiliz milliyetçi aslanımızı.
Aslında bize giren çıkan yok. Bu departmanın havuz aracı. Biz ticarici olduğumuz için Caddy zaten yoksa silme Golf ama bizde de arabaların yarışı Golf. Bugün FF8'e babamın arkadaşları ile gittim onlar beni aldırlar o sırada tam arabadan inerken gördüm bende bu uyarıyı.keşke dizelim olsada adblue ekle dese becanımıza okunuyor benzin almaktan
İşte Bu yüzden multijet ve dci candir
Bunlar çok pis selektör atıyo ya şimşek çakmış gibi oluyor. Bunu bizim pisiyle takas edek mi panpa
Osmanli Tuğralı dobloyla daha keyifli olur benceCeyhun al kediyi mangala gidek
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ihh sizinki girtlak deel ben boş arabaya binince alerji yaşiyom aha @DuzboruDownpipe dayiya sor.Bunlar çok pis selektör atıyo ya şimşek çakmış gibi oluyor. Bunu bizim pisiyle takas edek mi panpa![]()
![]()
Arka koltuklara 5 kız sığıyor 6yı da alırCeyhun al kediyi mangala gidek
Olur gidek biz elit mangalciyiz zaten panpaaaa.Ceyhun al kediyi mangala gidek
Olur gidek biz elit mangalciyiz zaten panpaaaa.
oh olsun amaruğalılaraE36lara bakarken bunu buldum.
Yazık amerikaya328i biraz süsleyip M3 diye satmışlar resmen
![]()
Kırdın beni gad demit. Biz alırken füll+füll olan buyduIhh sizinki girtlak deel ben boş arabaya binince alerji yaşiyom aha @DuzboruDownpipe dayiya sor.
Hayat hayin be hacım naparsınKırdın beni gad demit. Biz alırken füll+füll olan buydu![]()