Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1492155212758.jpg

@motorsinann

Yamulmuyorsam ti olanlar compact yani zamanında A3 e rakip olsun diye maliyetten kısılarak üretilen Sheer Driving Pleasure makineleri maliyetlerin kesimi sadece donanımla sınırlı değil mesela E36ti larda arka süspansiyon geometrisi E30 daki sistemden yani E36'nın orjinal Z sistemlisi değil ama motor olarak aynılar.Bana kalırsa yine de alınabilir araçlar şahsen gücüm yetse alırım bir dal...:D:DŞöyle manuel 3(küçük xlilerinden) :D:D:D
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-compact-m-technic-ilk-elden-413937149/detay
Bu compact ama 't' yok?

Arkadaşlar aranızda asus telefon kullanıp elden servise götüren var mı? Telefonu servise götürecem ama nereye götürsem bilemiyorum. Yardımcı olun şu kardeşinize :D

Passat'ın rüzgar yalıtımı başarısız. 120 civarında ses gelmeye başlıyor ama bizim arabada camlar yalıtımlı ondan dolayı bu biraz daha yüksek. Passat'da ilginç olan 160 170'den sonra rüzgar yalıtımı normala dönüyor ve segmentinin iyilerinde biri oluyor. Düşük hızlarda neden rüzgar geliyor hala çözemedik ama basınca o kadar rahatsız etmiyor.
Motor sesi de çok alıyor dizele bindin gerçi

Arkadaşlar aranızda asus telefon kullanıp elden servise götüren var mı? Telefonu servise götürecem ama nereye götürsem bilemiyorum. Yardımcı olun şu kardeşinize :D
@berkertekin abi teleservis olanmıydı yav kötü olanı unuttum hangisine gönderdiğimi
teleservice kötü diyolar ana bayiye götürmek istiyom ama uygulamadan bakıyorum sadece mobile phone yazıyo zenfone yazmadığı için ikilemde kaldım götürsem mi götürmesem mi diye. Boşa zaman falan harcamak istemiyorum.
Aynen. Teleservice çok fena çok. :D Giden gelmiyor. Sağlamı göndersen bozup geri yollarlar. O cinsten bir yer. Benim telefonun ekranı kırıldığında normal şartlarda hiç aklıma yatmayacak hareket olmasına rağmen tereddüt etmeden garantisini bozup Kadıköy Hasanpaşa'da bir telefoncuya götürdüm. Cep telefonu hastanesi diye bir yerler çıktı, makul arızalar olursa yarım saatte yapıp veriyorlar cihazı. Öyle yerleri tavsiye ederim. Benim gittiğim yer Hasanpaşa Polis Karakolu'nun Boğa tarafı karşı çaprazında kalıyordu. Orada 2 tane yer var öyle. Bir tane de Kadıköy Belediyesi'nden Boğa'ya doğru çıkarken Söğütlüçeşme Cd. üzerinde yeni yapılan katlı otopark karşısında vardı. Orada belediyenin karşısında da birkaç yer daha var ama ne kadar nitelikli olduklarını bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...