Yok beya ilk iki ders beden arkadaşlarla daş daş kebabı yapıyoz ya@gtepro hayırdır okula gitmedin mi buralardasın![]()
Geçmiş olsun hacı emmi.Günaydın dostlar. Hastayım kütüphaneye gidemedim
Eyvallah ciğerimGeçmiş olsun hacı emmi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-compact-m-technic-ilk-elden-413937149/detayYamulmuyorsam ti olanlar compact yani zamanında A3 e rakip olsun diye maliyetten kısılarak üretilen Sheer Driving Pleasure makineleri maliyetlerin kesimi sadece donanımla sınırlı değil mesela E36ti larda arka süspansiyon geometrisi E30 daki sistemden yani E36'nın orjinal Z sistemlisi değil ama motor olarak aynılar.Bana kalırsa yine de alınabilir araçlar şahsen gücüm yetse alırım bir dal...Şöyle manuel 3(küçük xlilerinden)
![]()
ne alaka abi kesinlikle hasan ali kaldırım...bu sene moda dursun özbek....
Nedenini tam bilmiyorum ama isimlendirmeyle alakalı bir durum vardır temelde aynı araç daha iyi bilen varsa bir yeşillendirsin.
Arkadaşlar aranızda asus telefon kullanıp elden servise götüren var mı? Telefonu servise götürecem ama nereye götürsem bilemiyorum. Yardımcı olun şu kardeşinize![]()
teleservice kötü diyolar ana bayiye götürmek istiyom ama uygulamadan bakıyorum sadece mobile phone yazıyo zenfone yazmadığı için ikilemde kaldım götürsem mi götürmesem mi diye. Boşa zaman falan harcamak istemiyorum.@berkertekin abi teleservis olanmıydı yav kötü olanı unuttum hangisine gönderdiğimi
Motor sesi de çok alıyor dizele bindin gerçiPassat'ın rüzgar yalıtımı başarısız. 120 civarında ses gelmeye başlıyor ama bizim arabada camlar yalıtımlı ondan dolayı bu biraz daha yüksek. Passat'da ilginç olan 160 170'den sonra rüzgar yalıtımı normala dönüyor ve segmentinin iyilerinde biri oluyor. Düşük hızlarda neden rüzgar geliyor hala çözemedik ama basınca o kadar rahatsız etmiyor.
1.6TDI alıyor ama 2.0 öyle almıyor ya.Motor sesi de çok alıyor dizele bindin gerçi
Arkadaşlar aranızda asus telefon kullanıp elden servise götüren var mı? Telefonu servise götürecem ama nereye götürsem bilemiyorum. Yardımcı olun şu kardeşinize![]()
@berkertekin abi teleservis olanmıydı yav kötü olanı unuttum hangisine gönderdiğimi
Aynen. Teleservice çok fena çok.teleservice kötü diyolar ana bayiye götürmek istiyom ama uygulamadan bakıyorum sadece mobile phone yazıyo zenfone yazmadığı için ikilemde kaldım götürsem mi götürmesem mi diye. Boşa zaman falan harcamak istemiyorum.