Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Peder sonunda yazlıkları taktırmış. SportContact5 takmışlar. Bu lastiğin yol sesi ve konforu bence düşük ama limitleri çok yüksek. Neyse bunada şükür. @CenkGs abi bunlar ortalama kaç para?
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Vallahi kardeşim fiyatları hiç bilmiyorum daha doğrusu 16'lıktan yukarısını bilmiyorum. Ama 17-18'liğin fiyatı boyutuna göre 350-500 arası değişiyor. İnternette böyleyken bayide de ikisi ortası bir rakamdır.

Abilerim e36 ve 46larda olan 3xxi-3xxti arasında ne fark var?
Yamulmuyorsam ti olanlar compact yani zamanında A3 e rakip olsun diye maliyetten kısılarak üretilen Sheer Driving Pleasure makineleri maliyetlerin kesimi sadece donanımla sınırlı değil mesela E36ti larda arka süspansiyon geometrisi E30 daki sistemden yani E36'nın orjinal Z sistemlisi değil ama motor olarak aynılar.Bana kalırsa yine de alınabilir araçlar şahsen gücüm yetse alırım bir dal...:D:DŞöyle manuel 3(küçük xlilerinden) :D:D:D

Son düzenleme:
Passatın yalıtımı çok kötü gerçekten ben hiç yakıştıramadım
Passat'ın rüzgar yalıtımı başarısız. 120 civarında ses gelmeye başlıyor ama bizim arabada camlar yalıtımlı ondan dolayı bu biraz daha yüksek. Passat'da ilginç olan 160 170'den sonra rüzgar yalıtımı normala dönüyor ve segmentinin iyilerinde biri oluyor. Düşük hızlarda neden rüzgar geliyor hala çözemedik ama basınca o kadar rahatsız etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...