Alalım benim arabadan size? 4000'de vtec açıyor, devir kesicide top speed yapıyor bakYooook, 180de bıraktık daha vardı dibe korktuk![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Alalım benim arabadan size? 4000'de vtec açıyor, devir kesicide top speed yapıyor bakYooook, 180de bıraktık daha vardı dibe korktuk![]()
Alalım benim arabadan size? 4000'de vtec açıyor, devir kesicide top speed yapıyor bak![]()
Hahahah bilemiyorum altan![]()
Yooook, 180de bıraktık daha vardı dibe korktuk![]()
Yurtdışında olabilirler , Sinan abi cuma günü Pasaportta tanıdığı olan varmı diyordu.Reisler pazar gezmesinde. İyi gezmeler.
Ekli dosyayı görüntüle 6309
Fazla uzaga gitmedim abi foruma giremedim bayadır videoları kacırmadan izledmAynen öyle, yakıtı da çözcez karbüratördenmiş sıkıntı salı ayar çekicez [emoji14]
aleykümselam nerdesin sen ya?
Fazla uzaga gitmedim abi foruma giremedim bayadır videoları kacırmadan izledmsen naptın işleri yav
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi baska bi is kovalayalım sana olmadı. Bu nedir bekle bekle bekle. Taunusu mustange cevirirdik bu ladar zamandahiç bi değişiklik yok bende aynu durumlar beklemeye devam sgsfsfsf keyifler nasıl
Arabayı bırak ve koşarak uzaklaşArabada oturuyodum çok sıcak hava istanbulda klimayı açtım menzil hızla düşmeye başladı sonra mazot işığı yandı napacam ben![]()
eve geldim bakalım arabaya binerken nolacakArabayı bırak ve koşarak uzaklaş![]()
Panpa git azcik yakıt al diycem bidonla ama öğrenci adamsıneve geldim bakalım arabaya binerken nolacak![]()
Mazotu içtim desinPanpa git azcik yakıt al diycem bidonla ama öğrenci adamsın
MantıklıMazotu içtim desin![]()
vermiyolar kiPanpa git azcik yakıt al diycem bidonla ama öğrenci adamsın