Hakkını veriyor en azından. Hem gitmese hem durmasa hemde çok yaksa insanın içine daha çok oturur![]()
Cümleten Selamun Aleyküm
Naparsınız![]()
185'e kadar ben de gördüm. Videoda 190'a kadar yürüyor. Zaten sonrası devir kesiciHayırlı sabahlar
Bunları izleme moduna kadar indim
ARAÇ TAMAMEN ZIMBATam trol sayılmazlar, trol başlığına yazmadım.
Aga bu ne?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...n-yeni-cikti-yaza-hazir-bomba-411360654/detayEkli dosyayı görüntüle 6305
Başlık mı kalmadı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oluyu-diriltir-diriyi-delirtir-396748077/detay
206 nın kornasıda tren kornası gibiymiş maşallah
185'e kadar ben de gördüm. Videoda 190'a kadar yürüyor. Zaten sonrası devir kesici
206 nın kornasıda tren kornası gibiymiş maşallah![]()
Bir arabanın top speed'i devir kesiciyle yapması müthiş bir his. Kendini Nismo arabalarında gibi hissediyorsunOooo yürüyo bu![]()
![]()
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bir arabanın top speed'i devir kesiciyle yapması müthiş bir his. Kendini Nismo arabalarında gibi hissediyorsun![]()
Yahu video Almanca. 6 yıl önce yapan yapmış, benim araba da 2 sene önce yaptıo değil 6 sene önce diyor, kaç senedir sende abi araba yav
Yahu video Almanca. 6 yıl önce yapan yapmış, benim araba da 2 sene önce yaptıGeçen de 170'i yine sorunsuz yaptı. Olur yani, tarih tekerrürden ibaret.
Ne diyeceğimi bilemedim müdürüm bu çıkışına
Edit: Almanca seviyem aşağıdaki gibidir. (dili otomatik algıla)
Ekli dosyayı görüntüle 6307
Hangi yurtdışı tecrübelerimi biliyorsun müdürüm? Ben bile bilmiyorum. Ne içirdiniz de götürdünüz beni videodaki yurtdışlarınaheeeeyurtdışı tecrübelerini bildiğim için düşünmedim o kısmı
![]()
Hangi yurtdışı tecrübelerimi biliyorsun müdürüm? Ben bile bilmiyorum. Ne içirdiniz de götürdünüz beni videodaki yurtdışlarınaBen yurtdışında sadece sağdan direksiyon kullandım.
![]()
Pşşt sen onu bunu bırak da, sizin Taunus'la 5. viteste deviri diplediniz mi hiç onu söyle sentamam işte asdfad![]()
![]()
Pşşt sen onu bunu bırak da, sizin Taunus'la 5. viteste deviri diplediniz mi hiç onu söyle sen![]()