Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bi saat kadar önce askeri yolda bayır yukarı bizle kapışmaya kalkan yeri süpüren bi beyaz şahini 3-4 boy farkı atınca çıldırttığımız doğrudur @emert20 @Koraykaya

adam sonrasında kırmızı ışıkta beklerken yanımıza geldi, gaz verip çekiyor aklınca babamı gaza getirecek.
Yukarı döndük eve doğru, o dümdüz tek başına gittiğiyle kaldı :D

Öyle abi fiorinoda , dobloda hepsinde oluyor bu cartlama ama bizimki boyut atladı ;)

Yeni fiatlar dahil durum aynı , en son lineada görmüştüm.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lineayı sayma olum taş arabası o. Fiatı savunurum ama lineaya ne derseler doğrudur derim.

biraz biz de insan gibi kullanmıyoruz. O cartlama sesi bakımı düzgün yapılmayan arabalarda oluyo genelde.
Panpa bizdeyken bakımı hiç eksik olmadi . Önceki sahiplerini bilemiyorum ama 2009 da aldigimizda kondisyonu kötü değildi.

Belkide bakımdan değilde sert kullanımdan falanda olabilir.

Panpa bizdeyken bakımı hiç eksik olmadi . Önceki sahiplerini bilemiyorum ama 2009 da aldigimizda kondisyonu kötü değildi.

Belkide bakımdan değilde sert kullanımdan falanda olabilir.

kaç senelik araba knk şimdi. Birazda öyle bakmak lazım. Herşey 0 gibi olmaz. Ama fiatda bu sıkıntı var. Hele yeni olup hor kullanılan araçlarda.

kaç senelik araba knk şimdi. Birazda öyle bakmak lazım. Herşey 0 gibi olmaz. Ama fiatda bu sıkıntı var. Hele yeni olup hor kullanılan araçlarda.
Sonra Fiat kronik sorunlu oluyor , sonra bazı insanlarda Fiat alacağıma eski araba alırım fikri ortaya çıkıyor. Ah şu ilk sahipler :)

Şimdi bi egea alsak 20yil ilk günkü kondisyonunu korurum :)

Günaydın
Capture+_2017-03-08-09-42-02-1_e1.jpg
Capture+_2017-03-11-21-03-56-1_e1.jpg
Capture+_2017-03-11-21-03-38-1_e1.jpg

Günaydın gençler :)
Bu arada bi saat kadar önce askeri yolda bayır yukarı bizle kapışmaya kalkan yeri süpüren bi beyaz şahini 3-4 boy farkı atınca çıldırttığımız doğrudur @emert20 @Koraykaya

adam sonrasında kırmızı ışıkta beklerken yanımıza geldi, gaz verip çekiyor aklınca babamı gaza getirecek.
Abi adam gece uyuyamıştır ya :D

Anajaahwhwj yav sen ki şahinsin beyaz melek taunusa ve yılların şöförüne meydab okurken hiç mi düşünmedin bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın gençler :)

Abi adam gece uyuyamıştır ya :D
Anajaahwhwj yav sen ki şahinsin beyaz melek taunusa ve yılların şöförüne meydab okurken hiç mi düşünmedin bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

he ya ben almıyom babamdan direksiyonu o coşturuyo zaten diye :D Hayır bi de askeri yolda bi de bayır yukarı. Yürek yemiş, en son virajda biz 140la dönerken nası döndü lan bu demiştir eminim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...