Öyle abi fiorinoda , dobloda hepsinde oluyor bu cartlama ama bizimki boyut atladı
Yeni fiatlar dahil durum aynı , en son lineada görmüştüm.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen ciddi misin ya ? ilginçmişşş
Öyle abi fiorinoda , dobloda hepsinde oluyor bu cartlama ama bizimki boyut atladı
lineayı sayma olum taş arabası o. Fiatı savunurum ama lineaya ne derseler doğrudur derim.Öyle abi fiorinoda , dobloda hepsinde oluyor bu cartlama ama bizimki boyut atladı
Ya panpa punto falan çoğunda oluyor şu geri vitese geçerken cartlamalineayı sayma olum taş arabası o. Fiatı savunurum ama lineaya ne derseler doğrudur derim.
biraz biz de insan gibi kullanmıyoruz. O cartlama sesi bakımı düzgün yapılmayan arabalarda oluyo genelde.Ya panpa punto falan çoğunda oluyor şu geri vitese geçerken cartlama
Panpa bizdeyken bakımı hiç eksik olmadi . Önceki sahiplerini bilemiyorum ama 2009 da aldigimizda kondisyonu kötü değildi.biraz biz de insan gibi kullanmıyoruz. O cartlama sesi bakımı düzgün yapılmayan arabalarda oluyo genelde.
kaç senelik araba knk şimdi. Birazda öyle bakmak lazım. Herşey 0 gibi olmaz. Ama fiatda bu sıkıntı var. Hele yeni olup hor kullanılan araçlarda.Panpa bizdeyken bakımı hiç eksik olmadi . Önceki sahiplerini bilemiyorum ama 2009 da aldigimizda kondisyonu kötü değildi.
Belkide bakımdan değilde sert kullanımdan falanda olabilir.
Benimde paNeyse hepinize iyi geceler. Benim gözler gitmeye başladı.
Sonra Fiat kronik sorunlu oluyor , sonra bazı insanlarda Fiat alacağıma eski araba alırım fikri ortaya çıkıyor. Ah şu ilk sahiplerkaç senelik araba knk şimdi. Birazda öyle bakmak lazım. Herşey 0 gibi olmaz. Ama fiatda bu sıkıntı var. Hele yeni olup hor kullanılan araçlarda.
Abi adam gece uyuyamıştır yaBu arada bi saat kadar önce askeri yolda bayır yukarı bizle kapışmaya kalkan yeri süpüren bi beyaz şahini 3-4 boy farkı atınca çıldırttığımız doğrudur @emert20 @Koraykaya
adam sonrasında kırmızı ışıkta beklerken yanımıza geldi, gaz verip çekiyor aklınca babamı gaza getirecek.
Yukarı döndük eve doğru, o dümdüz tek başına gittiğiyle kaldı![]()
Bu arada bi saat kadar önce askeri yolda bayır yukarı bizle kapışmaya kalkan yeri süpüren bi beyaz şahini 3-4 boy farkı atınca çıldırttığımız doğrudur @emert20 @Koraykaya
adam sonrasında kırmızı ışıkta beklerken yanımıza geldi, gaz verip çekiyor aklınca babamı gaza getirecek.
Yukarı döndük eve doğru, o dümdüz tek başına gittiğiyle kaldı![]()
Günaydın gençler
Abi adam gece uyuyamıştır ya![]()
Anajaahwhwj yav sen ki şahinsin beyaz melek taunusa ve yılların şöförüne meydab okurken hiç mi düşünmedin bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maşallah abi makine yürümüşhe ya ben almıyom babamdan direksiyonu o coşturuyo zaten diyeHayır bi de askeri yolda bi de bayır yukarı. Yürek yemiş, en son virajda biz 140la dönerken nası döndü lan bu demiştir eminim
![]()
Maşallah abi makine yürümüş![]()
Hakkını veriyor en azından. Hem gitmese hem durmasa hemde çok yaksa insanın içine daha çok otururyürümede ve durmada sıkıntı yok, sıkıntııı yakıyoooorr![]()