Selamunaleykum ahali
Valla kardeşim aracımın basın test aracı olduğunu duyduktan sonra paranoyağa bağladım. Baya bi soğudum. Sonra işte bizim bi tayfa var arada sırada toplanıp gezip dolaşırız, gazlarız falan. Orada bi arkadaş vardı işte ilk aldığım günden beri gözü vardı, eşi için araç bakıyordu. Uygun bir fiyata anlaştık. Ne zarar ettim ne de kar.Neden sattın abi Audi'yi?
Güzel aletti yav
Aga megane 4 gördüm ordaGünaydın millet seçin beğenin alın![]()
![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.Valla kardeşim aracımın basın test aracı olduğunu duyduktan sonra paranoyağa bağladım. Baya bi soğudum. Sonra işte bizim bi tayfa var arada sırada toplanıp gezip dolaşırız, gazlarız falan. Orada bi arkadaş vardı işte ilk aldığım günden beri gözü vardı, eşi için araç bakıyordu. Uygun bir fiyata anlaştık. Ne zarar ettim ne de kar.![]()
Valla bende izlerim![]()
Pazar günü bunu izlerim artık
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Valla bilenler bilir Megane RS'i yakın markaja aldım bir süredir. Fakat çekincelerim yok değil. İkinci el bi seçenek var elimde ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.Hayırlı olsun.Abi yeni makine ne olabilir merak ettim var mı niyetinde bir model
![]()
Megane RS'de büyük olay olur hakikaten İstanbul Park'a bir ayar verirsin. Hayırlısı olsun abiValla bilenler bilir Megane RS'i yakın markaja aldım bir süredir. Fakat çekincelerim yok değil. İkinci el bi seçenek var elimde ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Sıfır almak istiyordum. Fakat ciddi indirim almam lazım sıfır almak için. Param olmadığından değil de model yılı eskidiğinden dolayı. Bi de bu işin vergisi bilmem nesi var. İstanbul'da yaşadığım için günlük kullanım için bir araç da bakmam gerek onu alırsam. Manuel olması değil de araç sert yahu, kendimi geçtim bu yollarda araç zarar görecek. Şimdilik o ikinci planda o yüzden, bana her ikisini de başarıyla yapabilecek araç lazım. Hayırlısı.![]()
Focus ST ile Golf GTI modellerine doğru gidersin o zaman sen kardeşValla bilenler bilir Megane RS'i yakın markaja aldım bir süredir. Fakat çekincelerim yok değil. İkinci el bi seçenek var elimde ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Sıfır almak istiyordum. Fakat ciddi indirim almam lazım sıfır almak için. Param olmadığından değil de model yılı eskidiğinden dolayı. Bi de bu işin vergisi bilmem nesi var. İstanbul'da yaşadığım için günlük kullanım için bir araç da bakmam gerek onu alırsam. Manuel olması değil de araç sert yahu, kendimi geçtim bu yollarda araç zarar görecek. Şimdilik o ikinci planda o yüzden, bana her ikisini de başarıyla yapabilecek araç lazım. Hayırlısı.![]()
Valla kardeşim aracımın basın test aracı olduğunu duyduktan sonra paranoyağa bağladım. Baya bi soğudum. Sonra işte bizim bi tayfa var arada sırada toplanıp gezip dolaşırız, gazlarız falan. Orada bi arkadaş vardı işte ilk aldığım günden beri gözü vardı, eşi için araç bakıyordu. Uygun bir fiyata anlaştık. Ne zarar ettim ne de kar.![]()
Valla bende izlerimArabalar 3'üde merakla bekliyorum
![]()
Bunda Tüpte vardır şimdi bide BlowOff sesi çıkaran hoparlorAaaa impreza diyicektim ki frenleri gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 6367
BORUSAN ÇIKIŞLI M235iValla bilenler bilir Megane RS'i yakın markaja aldım bir süredir. Fakat çekincelerim yok değil. İkinci el bi seçenek var elimde ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Kanka çizgi çekmişler diyorlardı ama bilmiyorum bilen biri cevaplasa yaBuraya bir gün ben de gidicem ya çok fena