Kapının önünde insanlıktan nasibini almamış bir ilkokul öğretmeninin parkettigi i10 var .
Kapımızın önünde 2 araba sigacak kadar park yeri var , tabiki burası umumi bir alan olduğu için parketmesine laf edemeyiz ancak gelip 2 arabalık yeri ortalayip duruyor . Ya kendi kapımız ya komşumuzun kapisinin önüne gelmiş oluyoruz ayrıca sokağın kosesine yaklaştığımızdan hemde dönecek sürücüler için sıkıntı olur . Bu huyuyla birçok defa karşılaştık. Bir defasında sözlü olarak bahsetmiş bizimkiler sıkıntı oluyor falan . Geçen hafta babam sileceğini kaldırmıştı . Ertesi gün ben aynaları katladim silecekleri kaldırdım ne varsa yaptım .
Anlamiyor mu anlamak mı istemiyor ? Bıktık artık sene başından beri ...
Birdahakine not bırakacağım olmazsa bu iş siboptan lastik indirmeye kadar gider
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapımızın önünde 2 araba sigacak kadar park yeri var , tabiki burası umumi bir alan olduğu için parketmesine laf edemeyiz ancak gelip 2 arabalık yeri ortalayip duruyor . Ya kendi kapımız ya komşumuzun kapisinin önüne gelmiş oluyoruz ayrıca sokağın kosesine yaklaştığımızdan hemde dönecek sürücüler için sıkıntı olur . Bu huyuyla birçok defa karşılaştık. Bir defasında sözlü olarak bahsetmiş bizimkiler sıkıntı oluyor falan . Geçen hafta babam sileceğini kaldırmıştı . Ertesi gün ben aynaları katladim silecekleri kaldırdım ne varsa yaptım .
Anlamiyor mu anlamak mı istemiyor ? Bıktık artık sene başından beri ...
Birdahakine not bırakacağım olmazsa bu iş siboptan lastik indirmeye kadar gider
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi