Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapının önünde insanlıktan nasibini almamış bir ilkokul öğretmeninin parkettigi i10 var .
Kapımızın önünde 2 araba sigacak kadar park yeri var , tabiki burası umumi bir alan olduğu için parketmesine laf edemeyiz ancak gelip 2 arabalık yeri ortalayip duruyor . Ya kendi kapımız ya komşumuzun kapisinin önüne gelmiş oluyoruz ayrıca sokağın kosesine yaklaştığımızdan hemde dönecek sürücüler için sıkıntı olur . Bu huyuyla birçok defa karşılaştık. Bir defasında sözlü olarak bahsetmiş bizimkiler sıkıntı oluyor falan . Geçen hafta babam sileceğini kaldırmıştı . Ertesi gün ben aynaları katladim silecekleri kaldırdım ne varsa yaptım .

Anlamiyor mu anlamak mı istemiyor ? Bıktık artık sene başından beri ...

Birdahakine not bırakacağım olmazsa bu iş siboptan lastik indirmeye kadar gider :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaslar bu tarz bi konunun oldugunu dusundugum icin ilk olarak buraya yaziyorum sinan in bi videodu benzin ve lpg yilda 20 bin km alti yol yapiyosaniz dizel almayin hesaplicam dedi fakat videonun devaminda yok malesef bu hesaplama ile ilgili forumda bir konu varmi acaba yoksa sohbette konu acmayi dusunuyorum ? @alfhonso @Berkinka

1492524993662.jpg

@motorsinann hacı işaretlediğim milin yuvası çok gevşemiş, hem boşluk yapıyor hem tam kapanmıyormuş (tam açılmıyor da olabilir bişi tam olmuyo işte :D ) gaza şiddetli basıp çekince normale dönüyormuş ama ordan hava alıyormuş. Vidalar yalama yapmış hep tam oturmuyormuş tornadan geldi 80 teleye ayarlaydık, tamir takımı yok yenisi dünya para o yüzden tornayla hallettik geri takıp ayarlancak şimdi

Merhaba arkadaslar bu tarz bi konunun oldugunu dusundugum icin ilk olarak buraya yaziyorum sinan in bi videodu benzin ve lpg yilda 20 bin km alti yol yapiyosaniz dizel almayin hesaplicam dedi fakat videonun devaminda yok malesef bu hesaplama ile ilgili forumda bir konu varmi acaba yoksa sohbette konu acmayi dusunuyorum ? @alfhonso @Berkinka

açabilirsiniz :)

Valla ben de öyle düşünüyorum kardeşim ama bakalım artık hayırlısı. 320D benlik değil ya, ben daha çok spor bir araç bakıyorum. Belki GT86, S3/TTS Quattro olabilir. :)

Golf5GTI olabilir abi, Focus ST'yi hiç ama hiç araştırmadım. Fakat ilgileneceğim. Teşekkür ederim.

Nasılsın abi bu arada? Sağlığın, sıhhatin nasıl? :)

Valla sattım kafam rahatladı. Her ne kadar garantisi olsa da, Doğuş yetkilileriyle görüştüğümde bana ''Herhangi bir sorunda size destek olacağız.'' demiş olsalar da, içim hiç rahat değildi.

Hay ellerin dert görmesin kardeşim, tam da böyle bir şey bakıyorum. Fakat bu biraz fazla ya sanki. Bi de bunlarda kilit yok -yanlışım varsa düzeltin- diye biliyorum. O seviyelerde kilit ararım ben. Fiyat olarak daha kafamda bir miktar oturmadığı için model de seçemiyorum. Yazın başında şirketin hali belli olacak, ona göre karar vereceğim inşallah. Sağ olasın. :)
Sormam da sakıncası yoksa ne işle meşgulsünüz acaba?

Kapının önünde insanlıktan nasibini almamış bir ilkokul öğretmeninin parkettigi i10 var .
Kapımızın önünde 2 araba sigacak kadar park yeri var , tabiki burası umumi bir alan olduğu için parketmesine laf edemeyiz ancak gelip 2 arabalık yeri ortalayip duruyor . Ya kendi kapımız ya komşumuzun kapisinin önüne gelmiş oluyoruz ayrıca sokağın kosesine yaklaştığımızdan hemde dönecek sürücüler için sıkıntı olur . Bu huyuyla birçok defa karşılaştık. Bir defasında sözlü olarak bahsetmiş bizimkiler sıkıntı oluyor falan . Geçen hafta babam sileceğini kaldırmıştı . Ertesi gün ben aynaları katladim silecekleri kaldırdım ne varsa yaptım .

Anlamiyor mu anlamak mı istemiyor ? Bıktık artık sene başından beri ...

Birdahakine not bırakacağım olmazsa bu iş siboptan lastik indirmeye kadar gider :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E araba i10 ise 5-6 genç sırtlanıp koyuverin durması gereken yere. Nedir yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...