Bana ağır geldi valla gerçi Hyundai'nin her arabası ağır.1100 kilo i10.
Bana ağır geldi valla gerçi Hyundai'nin her arabası ağır.1100 kilo i10.
20 m v6 degil mi bu motor?
Severiz kendileriniaynen abi üstteki etiketlediğim fotolardaki arabanın motoru)
71 modelmiş bu araba, yıllaaardır yatıyormuş çürükleri vs epey çok. kaporta toplanmış motor içi boyanmış araba komple boyaya hazır amaaaaa kimin neden yaptığı belli olmayan bi şekilde, su yokken çalıştırmışlar. Blok çatlatmış, yeni blok buluşlar vs tonla dert çıkmış başlarına. 3 ayda kaportacı toparlamış, bi haftadır tamircide yatıyormuş. kaportacıyla iyi anlaşmışlar ama 4500'e bağlamışlar boya dahil çok temiz rakam. Motor için kaç lira verdi soramadım daha bitmemiş işlem ama. Komple elektrik tesisatı için 500 liraya anlaşmış, iç döşemeler vs 2 haftaya çıkacak hale gelmiş arabaSeveriz kendilerini
her ne kadar 17 m olsa da bizimkisi![]()
Benim araba 950 kg çok kaçar iyi patlar.
Koldan vitesti hatırladıgım kadarıyla
20 m olanlar
Bir kere Fiesta dayımın garajının önüne çekmişti . 5 kişi viteste arabayı 1 metre falan itiirmistik . Her abanmamızda araç yaklaşık 5-10cm ilerliyordu .E araba i10 ise 5-6 genç sırtlanıp koyuverin durması gereken yere. Nedir yani![]()
İyi toplamışlar 3 ayda helal olsun da orjinal döşemelerini içindeki diger parçaları bulmak biraz zor olmuştur71 modelmiş bu araba, yıllaaardır yatıyormuş çürükleri vs epey çok. kaporta toplanmış motor içi boyanmış araba komple boyaya hazır amaaaaa kimin neden yaptığı belli olmayan bi şekilde, su yokken çalıştırmışlar. Blok çatlatmış, yeni blok buluşlar vs tonla dert çıkmış başlarına. 3 ayda kaportacı toparlamış, bi haftadır tamircide yatıyormuş. kaportacıyla iyi anlaşmışlar ama 4500'e bağlamışlar boya dahil çok temiz rakam. Motor için kaç lira verdi soramadım daha bitmemiş işlem ama. Komple elektrik tesisatı için 500 liraya anlaşmış, iç döşemeler vs 2 haftaya çıkacak hale gelmiş araba![]()
Valla bizim hurda olarak aldıgımız 71 model 20 m statıon wagonda da ön sürücü koltuguyla yan yolcu koltugu birleşikti ve araba koldan vitesti.ben hatırlamıyorum da babam değildi diyor
İyi toplamışlar 3 ayda helal olsun da orjinal döşemelerini içindeki diger parçaları bulmak biraz zor olmuştur
Biz en son bizimkisini toplattıgımızda 71 model 20 m statıon wagon bulduk bu hurda araba muhabbeti çıkarmıştı devlet bir ara
Ondan söktügümüz orjinal parçalarla çiçek gibi yaptık arabayı parça sıkıntısı çekmemiştik![]()
1998 accentaraba neydi?
Valla bizim hurda olarak aldıgımız 71 model 20 m statıon wagonda da ön sürücü koltuguyla yan yolcu koltugu birleşikti ve araba koldan vitesti.
1998 accent
Netcen panpa mı olcenForumdaki panpa duz yok gazcisi falan icin kac mesajda olunuyor bununla ilgili paylasim varmi varsa nerde?
yalnız orjin turbosu 400tl ASbin lira turbo değişimi çok dizel masraflı![]()