Orhan abi Trabzon'da hatasız bi S2000 var satılık 200 lira istiyorlar Supra'yada 500 lira gördün mü
Orhan abi Trabzon'da hatasız bi S2000 var satılık 200 lira istiyorlar Supra'yada 500 lira gördün mü
supra'nın hakkı o, lakin s2k tartışılır 200k az değil. s2000 renk ne? km ne? bi araç var ist'de ona göre kıyas yapıcamOrhan abi Trabzon'da hatasız bi S2000 var satılık 200 lira istiyorlar Supra'yada 500 lira gördün mü
Beyler ben kulakliktan fln pek anlamam böyle telden müzik dinlemek için video izlemek için fln 50 60 liraya bi kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz?
Siyah abi ama çiçek gibi makinasupra'nın hakkı o, lakin s2k tartışılır 200k az değil. s2000 renk ne? km ne? bi araç var ist'de ona göre kıyas yapıcam
Ohoooo neler neler valla içerde buzlu badem bile var. Çok eğleniyoz.Panpa Locasında ne mevzular dönüyor acaba
Merak ediyorum
ohh resmen çakacak adam arıyor be km kaç bilgin var mı?Siyah abi ama çiçek gibi makina
https://m.facebook.com/jdmtrabzon61...9250970401/1270480733068242/?type=3&source=48
Bu Trabzondaki kadar JDM ben hiç bir yerde görmedim yıllardır takip ederim ne Supralar falan geldi geçti
Hatırımda yok da sabah akşam sıkarak geziyorlar geçmişe biraz bakayım abi Km bulursam yazarımohh resmen çakacak adam arıyor be km kaç bilgin var mı?
biz bir tane var diye biliyoruz kaç tane çıkıyor vay arkadaş
yav hatasız 200k tl falan diyince ben de garajdan yeni çıkmış çakal eline düşmemiş moonrock orjinal jantlı tampolu bi s2k bekledim farzet ki s2k'sı koydun önümeHatırımda yok da sabah akşam sıkarak geziyorlar geçmişe biraz bakayım abi Km bulursam yazarım![]()
ulan iyi ki tekmiş dedik adam secereyi çıkarttı
Bu gümrükten çıkma araçları işi bilen çakallar mı alıyor sadece yoksa vatandaşlar da kapıyor mu temiz birşeyler
temiz nadir araçlara takım elbiseli abilerimiz çöküyor hemen ama vatandaş da alabiliyor tabi geçenlerde bi a4 quattro paylaşmıştım sağ önden kazalı biz alalım dedik teklif verdik ama 50000tl vermiş manyağın biri aldı meselaBu gümrükten çıkma araçları işi bilen çakallar mı alıyor yoksa vatandaşlar da kapıyor mu temiz birşeyler
istek araba var mı@maximaorhan arşiviyle takipçileri coşturuyor![]()