istek araba var mıeşref saatimdeyim bak paylaşabileceğim bi araç ise paylaşırım
![]()
Consul istiyorum
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
istek araba var mıeşref saatimdeyim bak paylaşabileceğim bi araç ise paylaşırım
![]()
Golf GTI Clubsport varsa alırım yoksa yerine Stelvio kabuk edebilirim.istek araba var mıeşref saatimdeyim bak paylaşabileceğim bi araç ise paylaşırım
![]()
Miniklerin laguna vardı duruyor mu hala acabaistek araba var mıeşref saatimdeyim bak paylaşabileceğim bi araç ise paylaşırım
![]()
ıhhhh yokConsul istiyorum![]()
ikisi de yok henüzGolf GTI Clubsport varsa alırım yoksa yerine Stelvio kabuk edebilirim.
orjinale döndü lpg bile takıldı üstüneMiniklerin laguna vardı duruyor mu hala acaba
birde yeşil hulk honda civic vardı![]()
Hadi be efsaneydi zamanındaıhhhh yok
ikisi de yok henüz
orjinale döndü lpg bile takıldı üstüne![]()
olmaz mı ya tr'ye ilk alev kitini getiren araçtı oHadi be efsaneydi zamanında![]()
ıhhhh yok
ikisi de yok henüz
Hastaydım be o arabayaolmaz mı ya tr'ye ilk alev kitini getiren araçtı oherkes uzaylı görmüş gibi bakıyodu araca
![]()
Perşembe sana Stelvio atarım fuara gelecekti.ıhhhh yok
ikisi de yok henüz
valla klasik araçlarla pek ilgilenmediğimden o tür araçların arşivini tutmuyorum67 impala falan o türler var mı![]()
valla klasik araçlarla pek ilgilenmediğimden o tür araçların arşivini tutmuyorum![]()
hadi hadi hadibırahh yaaa![]()
LFA varmı peki?hadi hadi hadi![]()
hadi hadi hadi![]()
maalesefLFA varmı peki?
Haydaaaa peki en güncel ne buluruz?maalesef
Abi senin sevdiğin bi tane Subaru Brz reklamı vardı bir türlü bulamıyorum adı neydi o reklamın? @maximaorhan