Yansın yansın ahahhahayansın geceler pelinsu eceler![]()
Yansın yansın ahahhahayansın geceler pelinsu eceler![]()
gtr 09Valla görmemişem ağam o hangisi GTR90 mı siyah olan
Abi senin turbo bozuldu yağmur yağmaya başladı atmosferi etkiliyorsun bakYansın yansın ahahhaha
Ulan rüyamda görsem inanmam bu nasıl araba ya
Hay plakasını yediğimbi tane daha varmış sarı olan eg coupe
Ekli dosyayı görüntüle 6385
Ulan rüyamda görsem inanmam bu nasıl araba ya
Hayır bindim diye demiyorum ds göremem yanirüyalarında bile göremeyeceğin gerçekler için müracaaat ===>>> @maximaorhan
yav olm arşive çeki düzen veriyodum ben tuttunuz beni burda gidiyorum ben hadi iyi geceler![]()
Beyler Civic Coupe buraya niye düştü nereden düştü ya. Nasıl da sevdiğim bir kasadır o Coupe var ya... Valla perişan ettiniz beni bee.. Ne GT-R lara bakıyorum ne başka şeylere... O 41 plakalının sahibinin bilgilerini de istiyorum.![]()
sapıkyardıma ihtiyacın olursa beni ara.... 0900....
araç sahibi bilgileri için hesabıma 1500tl plzzBeyler Civic Coupe buraya niye düştü nereden düştü ya. Nasıl da sevdiğim bir kasadır o Coupe var ya... Valla perişan ettiniz beni bee.. Ne GT-R lara bakıyorum ne başka şeylere... O 41 plakalının sahibinin bilgilerini de istiyorum.![]()
sapık
araç sahibi bilgileri için hesabıma 1500tl plzz
İsmi ne sayfa sahibinin. Erdal ve Uğur dan bahsediyorsan ikisinde de olmadı hiçTürkiyede Nadir Bulunan Araçlar sayfasının sahibinde de varsı bu Civic'dem
Abi EG Civic falan hayal mayal hatırlıyorum valla öyle bir sayfada paylaşıyordu kendi aracım diyeİsmi ne sayfa sahibinin. Erdal ve Uğur dan bahsediyorsan ikisinde de olmadı hiç
I ıh eski adminlerden o zaman. Erdal ve Uğur'da hic coupe civic olmadıAbi EG Civic falan hayal mayal hatırlıyorum valla öyle bir sayfada paylaşıyordu kendi aracım diye
Bilmiyorum abi ama bi EG Civic vardı o sayfada öyle PC açarsam bi ineyim geçmişeI ıh eski adminlerden o zaman. Erdal ve Uğur'da hic coupe civic olmadı