ronaldo bugün leşşşşşş( bunu ilkyarı dedim gol attı)
![Er... what? o_O o_O](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f635.png)
Edit: ulan hem de ofsayt ha...
2. Edit:
Kassai'ye para yediren müdür gibi müdür
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Son düzenleme:
ronaldo bugün leşşşşşş( bunu ilkyarı dedim gol attı)
Kassai'ye para yediren müdür gibi müdür
Elle aldı yine attı.
Edit: ulan hem de ofsayt ha...
2. Edit:
Kassai'ye para yediren müdür gibi müdür![]()
Şaşırdık mı tabi ki hayır Adana yine formunda
asdhfasdf kahkaha attım
leşşş dedim hattrick yaptı![]()
Tam oyuna Necip Uysal'ın gireceği maçtı. 10 kişi oynayan takım B.Münih bile olsa Necip'e muhtaçOoo noldu yav hemen dağıldı münih![]()
Aslında bakmadım değil ama aracın çok narin olduğunu, ilerleyen dönemlerde sorun çıkarabileceğini duydum bir kaç yerden. O yüzden uzak durdum. Fakat ilgimi çekmiyor değil yani.308 gti olmazmı
Leon Cupra'da sevdiğim bir araç, ilgileniyorum. S3 seviyorum ama sedanıyla ilgilenmiyorum zira sedanı hatch kadar beğenmiyorum. Teşekkür ederim kardeşim.Abi S3 Sedan da çok dehşet bir araç piyasası da var sanki az çok
Leon Cupra da olabilir
Estağfurullah. Süpermarketlerim var, şirketim bunun üzerine. Sormamda sakınca yoksa; ne işle meşgul olduğum neden merakınızı celp etti?Sormam da sakıncası yoksa ne işle meşgulsünüz acaba?
Ah be abim, Allah acil şifalar versin demekten de başka bir şey gelmiyor ki elimden.Sağlığı hiç karıştırma, leşİyi böyle arabalar filan.... =)
Tam oyuna Necip Uysal'ın gireceği maçtı. 10 kişi oynayan takım B.Münih bile olsa Necip'e muhtaçNecip'leri olsa maç penaltılara giderdi
![]()
Lpg li hyundai i10 jump kasa olarak tekrar satişa cikmiş. Hepinize hayirli olsun..
Ciğerli fizikli. Koşuyor aga. 3 kişiyi omuz omuza marke edebiliyorçok değişik bi adam necip, hiç birşey yapmıyor gibi görünüp çok şey yapanlardan![]()
Ciğerli fizikli. Koşuyor aga. 3 kişiyi omuz omuza marke edebiliyor2. sarıdan atılmadan 60dk oynayabiliyor. Yetenek olarak beklentim, en yakınındakine pas atabilmesi. Arada balon gibi yumuşak uzun pasları da bonus oluyor. Tam 10 kişi kalındığında eksik kapatmalık adam.
![]()
Ciğerli fizikli. Koşuyor aga. 3 kişiyi omuz omuza marke edebiliyor2. sarıdan atılmadan 60dk oynayabiliyor. Yetenek olarak beklentim, en yakınındakine pas atabilmesi. Arada balon gibi yumuşak uzun pasları da bonus oluyor. Tam 10 kişi kalındığında eksik kapatmalık adam.
![]()