Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C9uVfRIXgAEf26v.jpg

@berkertekin 3ncü gol de ofsayt :))

Aslında bakmadım değil ama aracın çok narin olduğunu, ilerleyen dönemlerde sorun çıkarabileceğini duydum bir kaç yerden. O yüzden uzak durdum. Fakat ilgimi çekmiyor değil yani. :)
Abi S3 Sedan da çok dehşet bir araç piyasası da var sanki az çok
Leon Cupra da olabilir
Leon Cupra'da sevdiğim bir araç, ilgileniyorum. S3 seviyorum ama sedanıyla ilgilenmiyorum zira sedanı hatch kadar beğenmiyorum. Teşekkür ederim kardeşim. :)
Sormam da sakıncası yoksa ne işle meşgulsünüz acaba?
Estağfurullah. Süpermarketlerim var, şirketim bunun üzerine. Sormamda sakınca yoksa; ne işle meşgul olduğum neden merakınızı celp etti? :)
Sağlığı hiç karıştırma, leş :) İyi böyle arabalar filan.... =)
Ah be abim, Allah acil şifalar versin demekten de başka bir şey gelmiyor ki elimden. :(

çok değişik bi adam necip, hiç birşey yapmıyor gibi görünüp çok şey yapanlardan :D
Ciğerli fizikli. Koşuyor aga. 3 kişiyi omuz omuza marke edebiliyor :D 2. sarıdan atılmadan 60dk oynayabiliyor. Yetenek olarak beklentim, en yakınındakine pas atabilmesi. Arada balon gibi yumuşak uzun pasları da bonus oluyor. Tam 10 kişi kalındığında eksik kapatmalık adam. :)

Ciğerli fizikli. Koşuyor aga. 3 kişiyi omuz omuza marke edebiliyor :D 2. sarıdan atılmadan 60dk oynayabiliyor. Yetenek olarak beklentim, en yakınındakine pas atabilmesi. Arada balon gibi yumuşak uzun pasları da bonus oluyor. Tam 10 kişi kalındığında eksik kapatmalık adam. :)

Adam ayı yav

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Cs de adam bi hack açmış 30 puanı vardı bi anda 110 oldu spor gazetesi 16-14 verdik rekabetçiyi

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...