Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
netsporu bi açtım, monaco gole seviniyor. Tekrarına bir baktım, Falcao akmış. Sonra döndüm Barca-Juve maçını açtım. Şu anda büyük hırs var sahada, Barca yarı sahaya kapattı yine ama Juve de çok iyi be... Kaç kere akıllı olun çıkarsak atacağız mesajı verdiler.

Ne zaman düşer bu oyun ya bi arkadaş var herkesten hesap dileniyor alayım ona bi tane
Genelde karne zamanları düşüyor :) Böyle yaz tatiline girerken. Tam final dönemlerinde steam indirimleri oluyor. O arada cs:go da yarı fiyatına iner. Ben de zamanında öyle almıştım.

netsporu bi açtım, monaco gole seviniyor. Tekrarına bir baktım, Falcao akmış. Sonra döndüm Barca-Juve maçını açtım. Şu anda büyük hırs var sahada, Barca yarı sahaya kapattı yine ama Juve de çok iyi be... Kaç kere akıllı olun çıkarsak atacağız mesajı verdiler.
Yaaa Juventus çok iyi be... Çok sağlam defans yapıyorlar. Az önce de olgun atakla Barcelona'ya altıpastan Higuain ile gol kaçırdılar.

Abi kadranın güzelliğe bak yerim ya orhan abinin dediği gibi altlar karanlık ama o ampulün renginden ve fazla aydınlatıyo oluşundan. Orijinal sarı ampul takılsa bu kadar fark oluşmazdı hem de daha hoş gözükürdü niye sarı takmıyonuz !

kanka sarı ampuller var ama aydınlatmıyo bu kadar onlar güçlendiren patlıyo çok sönük böle iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...