Alt tarafı uçak düşer 250 kişi ölür hiç sıkıntı değilYok bee motor kaybı dediğin nedir ki
Alt tarafı uçak düşer 250 kişi ölür hiç sıkıntı değilYok bee motor kaybı dediğin nedir ki
Tek motor kaybı ile olmuyor öyle şeyler korkmayın bu kadarAlt tarafı uçak düşer 250 kişi ölür hiç sıkıntı değil
Gelmek istiyorum ama derslere bağlıAutoshow a gidecekler parmak kaldırabilir mi?
Serdivan piyasasında akan bir Orhan...yakıt tüketiminiz artsın biraz
eeee eski hızlılardan kim kaldı :d hem simdi yansın geceler ne alaka abicim lütfen zamanında yellowclaw'ı canlı dinlemek icin söylediğim yalanın haddi hesabı yok ajdjshdha life in color gibi ergen festivaline bile bu adamlar icin gitmiş adamım ben hey gidi heyy
Life in Color ergen partisi mi abi hakkaten Bizim okuldan gidenler olurdu 3 ay anlatırlardı şöyle iyi böyle iyieeee eski hızlılardan kim kaldı :d hem simdi yansın geceler ne alaka abicim lütfen zamanında yellowclaw'ı canlı dinlemek icin söylediğim yalanın haddi hesabı yok ajdjshdha life in color gibi ergen festivaline bile bu adamlar icin gitmiş adamım ben hey gidi heyy
Ulan ne ortam dönmüştür canlı yellow claw'lu festivalde de haa...eeee eski hızlılardan kim kaldı :d hem simdi yansın geceler ne alaka abicim lütfen zamanında yellowclaw'ı canlı dinlemek icin söylediğim yalanın haddi hesabı yok ajdjshdha life in color gibi ergen festivaline bile bu adamlar icin gitmiş adamım ben hey gidi heyy
Ya ergenler icin iyi tabi millet konser alanının arkasında çatır çatırLife in Color ergen partisi mi abi hakkaten Bizim okuldan gidenler olurdu 3 ay anlatırlardı şöyle iyi böyle iyi
Ajshahsha sorma sorma ben utanıyordum milleti gördükçe ama ohoooUlan ne ortam dönmüştür canlı yellow claw'lu festivalde de haa...
Muhakkak....... Gerçekten dinlemek icin giden benim gibi insanların sayısı çok azdır yani...
Yok abi benim pek ilgim yok partilere de demek bize sıkıyordu arkadaşlar. Genel kültür için tşkYa ergenler icin iyi tabi millet konser alanının arkasında çatır çatır
Ölü bile çıktı olm ordan komaya girdi kaç kişi leş gibi bi ortam ne kadar uyuşturucu içen abaza ve alkolik varsa alayı orada. Kızları söylemeye gerek bile yok. Gerçekten dinlemek icin giden benim gibi insanların sayısı çok azdır yani. Heveslenmeyin hiç
Valla öyle ya ama aranıyordu yani kızlar bunu kimseden saklamaya gere k yok simdi locada degiliz rahat rahat yazamiyorum ama bi ara anlatırım detaylarıMuhakkak...
Hiç gerek yok teşekkür ederim. Hiç haz etmediğim konulardır Orhan'cığım. =)Valla öyle ya ama aranıyordu yani kızlar bunu kimseden saklamaya gere k yok simdi locada degiliz rahat rahat yazamiyorum ama bi ara anlatırım detayları
Aman aman aman bak bak ahdhahdhahsHiç gerek yok teşekkür ederim. Hiç haz etmediğim konulardır Orhan'cığım. =)
BEEEENNAutoshow a gidecekler parmak kaldırabilir mi?
Gerek olmuyor kendi küçültüyor.Profil resmi icin 200x200 foto nasil yapicaz yada bulabilirim ?