![IMG_1653.PNG IMG_1653.PNG](https://cdn.otopark.com/2017/04/24188_83b5ac1a33232563d50b97488f241f23.png)
Dispeçır ortada çok dolanıyo sanırım zira bu ikisi kafa kafaya tokuşucak gibi
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Abi rank ne?Genelde karne zamanları düşüyorBöyle yaz tatiline girerken. Tam final dönemlerinde steam indirimleri oluyor. O arada cs:go da yarı fiyatına iner. Ben de zamanında öyle almıştım.
Nova4'e düştüm yine. Ama bu gidişle silver'a kadar yolumuz varAbi rank ne?
Bende Keleşim abi yazın beraber girelim taşırız birbirimiziNova4'e düştüm yine. Ama bu gidişle silver'a kadar yolumuz var
Dünkü mağlubiyetle bir arkadaşımız nova3'e düştüBen 2.likle bitirdim ama güzel maç oldu. Çok kaliteli oynuyordu şerefsizler. 16-11
Ben de mg2'ydim. Bizim klanda global mlobal kartallı martallı böyle chevrolet tamponu gibi rütbeli olanlar vardı. Dün hadi dedim, genelkurmay başkanı gibi çocuk oyunu sildim dediBende Keleşim abi yazın beraber girelim taşırız birbirimizi
Lanet olası Ruslar
Dmg'ydim çift keleşe düştüm dün ben de .olmadı birlikte gireriz abi.Otopark cs go team..Nova4'e düştüm yine. Ama bu gidişle silver'a kadar yolumuz var
Dünkü mağlubiyetle bir arkadaşımız nova3'e düştüBen 2.likle bitirdim ama güzel maç oldu. Çok kaliteli oynuyordu şerefsizler. 16-11
Abi iletişim olursa karşıda hile yoksa yaparız ya bişeyler. Ben en son girdiğimde adamlar Mevlana ile akıyordu. Alıyoruz Pro 90 Raj Bi trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBen de mg2'ydim. Bizim klanda global mlobal kartallı martallı böyle chevrolet tamponu gibi rütbeli olanlar vardı. Dün hadi dedim, genelkurmay başkanı gibi çocuk oyunu sildim dediÖyle iğrenç bir rütbedeyiz ki, karşıya hep smurf'ler geliyor. Eskisi kadar hack yok, bazen hırsımdan report ettiğim doğrudur.
Bu arada benden taşıma beklemesin kimse. Bizim takımda herkes keleş-awp takılıyor. Ben kendimi smg'ye alıştırdım. birinin yakın mesafe support etmesi lazım. O benimPro90 geziyorum
O yüzden fazla kill'im olmuyor, rütbe bi mg2'den öteye çıkamadı.
Ara ara giriyoruz akşamları. Haftaiçi en geç gece 12'ye kadar filan, h.sonu girersek birimiz bayılıp kalana kadarDmg'ydim çift keleşe düştüm dün ben de .olmadı birlikte gireriz abi.Otopark cs go team..
uçak pist başında arkadaşlar haberiniz ola![]()
yok arkadaşım test uçuşuna çıktıAbi yeniden mi başladın [emoji1][emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok extrem bi şey olmaz sağ sol yatış yaparlar alçalma yükselme falan izleyemedim diye üzülme yaniBen takip edemedim la aramaya yazıyom uçağı buluyom bi türlü uçuşunu seyredemedim.![]()