Ben severim abi uçakları bizim babamızda uçakçı bir nebzeçok extrem bi şey olmaz sağ sol yatış yaparlar alçalma yükselme falan izleyemedim diye üzülme yani![]()
Ben severim abi uçakları bizim babamızda uçakçı bir nebzeçok extrem bi şey olmaz sağ sol yatış yaparlar alçalma yükselme falan izleyemedim diye üzülme yani![]()
Ooooo dispetçır dedik bağrımıza bastıkVar ama her seyi paylaşırsam ohooo![]()
Aston Martin'in jantları takmışlar
Yakıştıramıyorum sana orhan.ulan manken ço ay pardon araba çok güzel ya
Ekli dosyayı görüntüle 6474
bırakalım bu işleri plsssYakıştıramıyorum sana orhan.Senin adına ben uta....
ulan manken ço ay pardon araba çok güzel ya
Ekli dosyayı görüntüle 6474
He valla bu nedir ya. Hatta girişe goril koysunlar, damsız girilmesingirişler paralı olsun manken bakmaya giden apaçiler giremesin![]()
bak şimdi nasıl hava atıcam;girişler paralı olsun manken bakmaya giden apaçiler giremesin![]()
He valla bu nedir ya. Hatta girişe goril koysunlar, damsız girilmesin![]()
bak şimdi nasıl hava atıcam;
BUGÜN VIP GÜNÜ HATIRLATAYIM HANİ
VIP
VERY IMPORTANT PERSON
ben vip şeklim ile girdim uza ağla kudur ağla ağlayooo basın günü aynı zamanda bugünmillet bi haftadır bugüne özel davetiye dağıtıyo instagram hesaplarında vs
![]()
ben vip şeklim ile girdim uza ağla kudur ağla ağla
Beleş biletler de kaldırılsın !!!bak şimdi nasıl hava atıcam;
BUGÜN VIP GÜNÜ HATIRLATAYIM HANİ
VIP
VERY IMPORTANT PERSON
Beleş biletler de kaldırılsın !!!
Yazdık bunu orhan bey. Ayrıca forumun seviyesini böylesine düşürdüğünüz için esefle kınıyorum. Arz ederim.siz forumda sap gibi oturun ben manken kesm pardon arabalara bakmaya gidiyskdjglfdshgf
Yazdık bunu orhan bey. Ayrıca forumun seviyesini böylesine düşürdüğünüz için esefle kınıyorum. Arz ederim.
Edit: Alexi ben getivdim !!! Sizi bu stada sokmucam !!!