eyvah ya şimdi bu muhabbeti yaptık diye taşa tutmasınlar beniYazdık bunu orhan bey. Ayrıca forumun seviyesini böylesine düşürdüğünüz için esefle kınıyorum. Arz ederim.
Edit: Alexi ben getivdim !!! Sizi bu stada sokmucam !!!

eyvah ya şimdi bu muhabbeti yaptık diye taşa tutmasınlar beniYazdık bunu orhan bey. Ayrıca forumun seviyesini böylesine düşürdüğünüz için esefle kınıyorum. Arz ederim.
Edit: Alexi ben getivdim !!! Sizi bu stada sokmucam !!!
Sizin bu forumdaki insanlara vpn açtırmaya hakkınız yok Orhan bey !!!eyvah ya şimdi bu muhabbeti yaptık diye taşa tutmasınlar beni![]()
haydaaaaa abi ya hasdhas neyse ben biraz da aston martin standını keseyimSizin bu forumdaki insanlara vpn açtırmaya hakkınız yok Orhan bey !!!
Sizin bu forumdaki insanlara vpn açtırmaya hakkınız yok Orhan bey !!!
Mankeni Bentley falan getirirdi şimdi rönonun benden yakışıklı mankenlerine bakarsın orhan reizeyvah ya şimdi bu muhabbeti yaptık diye taşa tutmasınlar beni![]()
Sizin bu forumdaki insanlara vpn açtırmaya hakkınız yok Orhan bey !!!
haydaaaaa abi ya hasdhas neyse ben biraz da aston martin standını keseyim
Hahahahahah vur abi vur daha ölmedi![]()
![]()
Önce zihinleri temizlemek lazım ki o arkadaşların da kafaları rahat olabilsin.Bu mankenlerin manitusu falan yok mu la onlar ne düşünüyodur acaba
Babam yüzünden gidemedim. Zaten 40 yılda bir oluyor ah baba ah...Valla @emert20 yede davetiye geldi ama cool adam gitmedi @maximaorhan abi çokta vıp gibi durmuyor ajajwjwkld
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal günde gidersin haftasonu sıkma canını.Babam yüzünden gidemedim. Zaten 40 yılda bir oluyor ah baba ah...
Ver parasını git abim. Nedir yani?Babam yüzünden gidemedim. Zaten 40 yılda bir oluyor ah baba ah...
bu daha başlangıç 4 karı da alıcaz evvel allah şey pardon evvel başganBizim o iş noldu be reyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 6476
Bidakkaaa
Abi sorma ya bi gireyim diyorsun bi şey bakıp çıkıcam sonra bazen kendimi milli maç izlerken veya trafik kazalarına bakarken buluyorum.al işte şotaya geldim bu videodan asdfasd şu youtubeeeenin yandaki önerilen videoları beni çok abuk yerlere götürüyor![]()
![]()
Abi sorma ya bi gireyim diyorsun bi şey bakıp çıkıcam sonra bazen kendimi milli maç izlerken veya trafik kazalarına bakarken buluyorum.
Bu arada bu çok efsane ya