Maslak sanayiye gidiyodum e5'de çıktı karşımaYa sen nerelerde geziyorsun Allah aşkına söyle ben de gezeyim.![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Maslak sanayiye gidiyodum e5'de çıktı karşımaYa sen nerelerde geziyorsun Allah aşkına söyle ben de gezeyim.![]()
Yok ya 0km arabanın bakımı mı olur olmhayırdır 10bin bakımına mı gidiyonuz?
Geçen sene sattım aracıFerrari koltukmu içerdekiler [emoji23][emoji23] @emert20 test çekelim bunla ahajwjs
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok ya 0km arabanın bakımı mı olur olm
Yok ya 0km arabanın bakımı mı olur olm
Yeni nismo değil, 0km olmaya bilirha daha yeni geldi siparişin tamamdır![]()
Superspor araclarin galeriye ya da bayiiye geldiği gibi satıldığı nerede görüldü? 3 4 sene 0km bekleyen araclar varYeni nismo değil, 0km olmaya bilir
MantıklıSuperspor araclarin galeriye ya da bayiiye geldiği gibi satıldığı nerede görüldü? 3 4 sene 0km bekleyen araclar var
hahahaha sorun değil ya hallettim şimdi@emreozukan yav sen bana kaç gün önce mailleri kapatmayı sormuştun şimdi aklıma geldi kusura bakma yav
Mail notification Şunu tıkla hacım
Sübhanallah jantları görüyo musun <3
knk yemin olsun tüm kaşarlar beetle seviyo ya bi tane alıp her günümün dolu geçmesini isterdim :S ama param yokSübhanallah jantları görüyo musun <3
Görünce aklıma geldi lise 1 de 5M Migrosun balkonunda arkadaşlarla fotosu
Görünce aklıma geldi lise 1 de 5M Migrosun balkonunda arkadaşlarla fotosuO da son sınıftı sanırım Antalya SSK'da okuyodu
Ekli dosyayı görüntüle 6528
Yok töbe kendimi atar mıyım hiç buraya sapık doluarkadaşlar dediğin sarı tişörtlü sen değil misin![]()
hadi lan gözlüklü sensin işteYok töbe kendimi atar mıyım hiç buraya sapık dolu![]()
Ya yok ne beni ben değilim ohadi lan gözlüklü sensin işte