Ozmn bna bi tane kapışcak mobilet ayarla bilion 1.3 cdt..... anldn snQandrdm ben kapışmam kimin kimle kapışcağına karar verrim hede hödö
Ozmn bna bi tane kapışcak mobilet ayarla bilion 1.3 cdt..... anldn snQandrdm ben kapışmam kimin kimle kapışcağına karar verrim hede hödö
Hahghshdhhaha sorma ceyhunum sorma baksana sağdaki arkadaş kendinden geçmiş artık belini mi tuttu neresini tuttu. Off aslında o çocuğun yerinde sen olmalıydın kanki yaaSeranay baya sağlammış yahu @Yasin Aygun
aynen 30 unda basvurular basliyacakNiyetim var kardeşim 30undan itibaren detaylar açıklanacak sanırım
Niye la 1.3 cdti güzel çeviriyor sana bi uçak ayarlimOzmn bna bi tane kapışcak mobilet ayarla bilion 1.3 cdt..... anldn sn
O zaman elimden kaçamazdı ama .Hahghshdhhaha sorma ceyhunum sorma baksana sağdaki arkadaş kendinden geçmiş artık belini mi tuttu neresini tuttu. Off aslında o çocuğun yerinde sen olmalıydın kanki yaa
Yani çevirio da kanki gerek yok ama motorsuz uçaksa olur bakNiye la 1.3 cdti güzel çeviriyor sana bi uçak ayarlim
Senin elinden biz bile kaçamayız kanki yani inanmıyorum kaçabileceğimizeO zaman elimden kaçamazdı ama .
Yaz yaz dusaridayim okurum ben
Yaş sınırı kaç ki bu organizasyonun ?Egea ya başvururdum ama yaş tutmuyor
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seviliosun boşver okuma geçmiş geçmişte kaldı <3Yaz yaz dusaridayim okurum ben
Olm digerleri gercrk olabilit ama bu banko fotosok lan hangi pilot ucsk ile o sekilde 2 yapabilir beb kalemle bile yapanam lan onuPluto.tv Ch420 yazıyor sanki abiEkli dosyayı görüntüle 6537
AglaSeviliosun boşver okuma geçmiş geçmişte kaldı <3
O zaman üç kalp <3<3<3
Yasin panpa yaşım ortaya çıkacak diye korkuyorumYaş sınırı kaç ki bu organizasyonun ?
Ahahah abi bilek var demek çocuk yemin ediyor bilemiycem kendim görmedenOlm digerleri gercrk olabilit ama bu banko fotosok lan hangi pilot ucsk ile o sekilde 2 yapabilir beb kalemle bile yapanam lan onu
Niye korkuyosun panpa Nerde bir yerde 16 yaşında ehliyet alınıyordu hatırlayamadımYasin panpa yaşım ortaya çıkacak diye korkuyorum
18 - 25 arası başvurabiliyor .
Ben 15 yaşındayım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi