Geliyom la 2 haftadır antalyadayımAntalya'ya gelmiyon mi hiç? @Yasin Aygun
Gömlekli arkadaşın o anı hatırlamadığına eminim.Görünce aklıma geldi lise 1 de 5M Migrosun balkonunda arkadaşlarla fotosuO da son sınıftı sanırım Antalya SSK'da okuyodu
Ekli dosyayı görüntüle 6528
Ne yarışı?Simdi kimler egea yarisina kayit oluyor 18-25 arasi bi belli etsin bakim kendini rakipleri bi gorelim![]()
#tosfedyildizlariniariyorNe yarışı?
ahahhashsahaGömlekli arkadaşın o anı hatırlamadığına eminim.
KapışqmıGeliyom la 2 haftadır antalyadayım
Vay arkadaş ya dünya gözüyle çekici üstünde de olsa görmek nasip olur inş
Niyetim var kardeşim 30undan itibaren detaylar açıklanacak sanırımSimdi kimler egea yarisina kayit oluyor 18-25 arasi bi belli etsin bakim kendini rakipleri bi gorelim![]()
Neyi nasıl kapışıyoz mu ???Kapışqmı
Ne yazıyo orda ya seni seviyorum muVay arkadaş ya dünya gözüyle çekici üstünde de olsa görmek nasip olur inş
Bu arada Orhan abi şotofok değilmiş harbiden
Ekli dosyayı görüntüle 6535 Ekli dosyayı görüntüle 6536
Pluto.tv Ch420 yazıyor sanki abiNe yazıyo orda ya seni seviyorum mu
Bana Antalyada iyi bir göz doktoru tavsiye edin.. asdhsfgsgh Muhabbeti kaçırdım ya kim yazmış hiç bilmiyorum daha önce bunun muhabbeti yapıldı mı ki ?Pluto.tv Ch420 yazıyor sanki abiEkli dosyayı görüntüle 6537
Yok abi bana gavur memleketinden arkadaş yolladı bunu bende öyle attım orhan abiye uçakla yazmışlar diye o olamaz şotofok dedi onun muhabbetiBana Antalyada iyi bir göz doktoru tavsiye edin.. asdhsfgsgh Muhabbeti kaçırdım ya kim yazmış hiç bilmiyorum daha önce bunun muhabbeti yapıldı mı ki ?
HeeYok abi bana gavur memleketinden arkadaş yolladı bunu bende öyle attım orhan abiye uçakla yazmışlar diye o olamaz şotofok dedi onun muhabbeti![]()
Qandrdm ben kapışmam kimin kimle kapışcağına karar verrim hede hödöNeyi nasıl kapışıyoz mu ???![]()