Ya neler anlattı arkadaşlar.... Sokakta mevzu çıksa kavga kavramı yok, uzaktan taş atıyorlarmış ya. TAŞ ATIYORLARMIŞ.
Ya neler anlattı arkadaşlar.... Sokakta mevzu çıksa kavga kavramı yok, uzaktan taş atıyorlarmış ya. TAŞ ATIYORLARMIŞ.
ama böyle olmaz ben sınavlarıma çok çalışıyorum ama olmuyo
tieferlegungsfedern http://vogtland.com/de/index.php (SPOR YAY)Vogltlant ney la yanlış yazdım bilerek bilmediğimi kanıtşamak için
Panpa bende ilk dönem yazililarindan 78-80 aldığım coğrafyadan 36 aldım baya çalışmıştımama böyle olmaz ben sınavlarıma çok çalışıyorum ama olmuyo
Aleykümelam hoşgeldiniz makina fişek Maşallah
Bende coğrafyadan 36 aldım yawPanpa bende ilk dönem yazililarindan 78-80 aldığım coğrafyadan 36 aldım baya çalışmıştım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aha likeçıbaşı koray geliyo sorarsa ben yokum
Palio yu çek önce sen izlicemHerkese like sana kalp nereye gidiyon [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Etiyopya belli ki memlekette bir gırtlak eksilse kârdır diye bakıyor. ...
Şaka yaptım kankam <3 En büyük kalp sana Ya az film izliyim diyorum gelirim yineHerkese like sana kalp nereye gidiyon [emoji23][emoji23]
Palio yu çek önce sen izlicem
Şaka yaptım kankam <3 En büyük kalp sana Ya az film izliyim diyorum gelirim yine
Niye ağa nesi var Görüntüsü çok hoşuma gidiyor tam piyasa yapmalık fişeq makine GTCAhashsgdhfah söylemeden edemicem aleykümelam makina fişek ne ya ahahhahaha
@alfhonso abi denizliye ne zaman bahar gelecek bilgin var mı ? Bugün dondum [emoji23][emoji23]
Benim kasanın gtcleri daha güzel bence neyse ben gidiyomNiye ağa nesi var Görüntüsü çok hoşuma gidiyor tam piyasa yapmalık fişeq makine GTC
Reyiz buna bi Air atıcan çekicen Gusso'nun önüne sonra tıssssssssslıcak makine yılan yılanBenim kasanın gtcleri daha güzel bence neyse ben gidiyom
Panpa bende ilk dönem yazililarindan 78-80 aldığım coğrafyadan 36 aldım baya çalışmıştım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi