Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok panpacim şaka yaptım :D

Hemen oraya gideceğim adres verirmisin :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahanda buldum;
ABD'de çoğu eyalette 15 yaş stajer, 16 yaş asıl ehliyet yaşı ama tek tük de olsa 14 yaşında stajer ve 15 yaşında asıl ehliyetin alınabildiği eyaletler de var. Dünyanın geri kalanında da 18 çoğunlukta olmakla 17 yaş uygulayan bazı ülkeler var ama en ilginçleri Etyopya 14, Yeni Zelanda 15, Kanada 16 yaş sınırını uyguluyor.

Ahanda buldum;
ABD'de çoğu eyalette 15 yaş stajer, 16 yaş asıl ehliyet yaşı ama tek tük de olsa 14 yaşında stajer ve 15 yaşında asıl ehliyetin alınabildiği eyaletler de var. Dünyanın geri kalanında da 18 çoğunlukta olmakla 17 yaş uygulayan bazı ülkeler var ama en ilginçleri Etyopya 14, Yeni Zelanda 15, Kanada 16 yaş sınırını uyguluyor.
Amerika'ya nasıl gidilir ?

Ehh şeyy Google ye yazıyordum yanlış olmuş.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahanda buldum;
Etiyopya belli ki memlekette bir gırtlak eksilse kârdır diye bakıyor. 14 nedir yahu...

Edit: Tofaş da zaten Kuş Serisi'nin fabrikasını Etiyopya'ya satmıştı New Holland olarak :D

Son düzenleme:
Abi adamlar çocuklarını iyi eğitiyor. Çocuklar hangi trafik lambası neyi ifade eder hangi trafik işareti, tabelası ne demektir hepsini biliyolar. Çocukluktan bisikleti bile trafikte kurallara uyarak biniyorlar
Ya bırak allasen Yasin'im. Diğer ülkeler için tamam da, Etiyopya'ya gidip yaşamış 2 arkadaşım var. :D Bak Kanada, Yeni Zelanda filan demiyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...