Günaydın herkese huzurlu pazarlar. Kandilimiz mubarek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun
Hava çok soğuk. Sobayı yakmaya da üşendim. Çıkıp toplu bir showroom gezisi yapasım var. Ama hiç test sürüşü yapılacak hava da değil. 500x ile patlıyordum bir kere, o zamandan beri yağmurlu afetli havalarda 2 kere düşünüyorum![]()
O konulara bayilerin bek sıcak bakmadığını yaşayarak öğrendim ya. Amarok'u azıcık öyle dağ bayır yapmıştım, yana yatırmıştım filan. Bir de park ettikten sonra pişkin pişkin "yıkamayın, böyle daha güzel duruyor" demiştim. Satış görevlisi belli ki fena tırsmış, yüzüme bakmamıştı bir daha. Yanımda arkadaş vardı, o sinirle sadece onunla muhatap olmuştu.rubicon al dağlara tepelere çık![]()
Hava çok soğuk. Sobayı yakmaya da üşendim. Çıkıp toplu bir showroom gezisi yapasım var. Ama hiç test sürüşü yapılacak hava da değil. 500x ile patlıyordum bir kere, o zamandan beri yağmurlu afetli havalarda 2 kere düşünüyorum![]()
O konulara bayilerin bek sıcak bakmadığını yaşayarak öğrendim ya. Amarok'u azıcık öyle dağ bayır yapmıştım, yana yatırmıştım filan. Bir de park ettikten sonra pişkin pişkin "yıkamayın, böyle daha güzel duruyor" demiştim. Satış görevlisi belli ki fena tırsmış, yüzüme bakmamıştı bir daha. Yanımda arkadaş vardı, o sinirle sadece onunla muhatap olmuştu.![]()
Zorla abi gel laf çarp yüzüme diyorsun.Beni çağırma ayıp
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Neğ biliyim ya. 500x ile patlıyordum dedim ya, adam sonrasında 3-5 peşinat bırak, al arabayı git modundaydı. Çay kahve filan her türlü hizmeti sunmuştu. Hele Mercedes var ya, A serisi pistte o kadar zulüm görmemiştir. Adam 1 tur kesmez deyip 2 tur attırdı bayağı uzun bir rotada. 150-200 ile en az yarım saat gittim. Param yeterli olsa, bana o gün o arabayı satmıştı adam. Arabaların limitlerini bileceksin ki, arabayı ona göre değerlendireceksin. 2-3 dk. sakin standart sürüş yapıp arabayı görürsün. Zaten sakin sürüşte kötü olan araba kalmadı. Farklar ümüğünü sıktığında ortaya çıkıyor. Arabanın uzun ömürlü olup olmayacağını o sürüşlerde anlayıp tartabiliyorsun.Hahahahahaha![]()
Ama abi şimdi 4x4 alıp napacaz narin asfaltta mı götürcez
![]()
Zorla abi gel laf çarp yüzüme diyorsun.
Neğ biliyim ya. 500x ile patlıyordum dedim ya, adam sonrasında 3-5 peşinat bırak, al arabayı git modundaydı. Çay kahve filan her türlü hizmeti sunmuştu. Hele Mercedes var ya, A serisi pistte o kadar zulüm görmemiştir. Adam 1 tur kesmez deyip 2 tur attırdı bayağı uzun bir rotada. 150-200 ile en az yarım saat gittim. Param yeterli olsa, bana o gün o arabayı satmıştı adam. Arabaların limitlerini bileceksin ki, arabayı ona göre değerlendireceksin. 2-3 dk. sakin standart sürüş yapıp arabayı görürsün. Zaten sakin sürüşte kötü olan araba kalmadı. Farklar ümüğünü sıktığında ortaya çıkıyor. Arabanın uzun ömürlü olup olmayacağını o sürüşlerde anlayıp tartabiliyorsun.
Paşamız Amarok'unu alsın başına çalsın dedim. Belki de asfaltta beğenmediğimi de belirttim diye bozulmuştur, bilemiyorum.
Bir Sinan koç değiliz tabii. =) Önce sizin Taunus'la çıkalım derimOooo abi senle test sürüşüne çıkmaz lazım![]()
Bir Sinan koç değiliz tabii. =) Önce sizin Taunus'la çıkalım derim![]()
Ooooo ben İzmir'den beri yengeç yapmamıştım. Bana da iyi gelir2008 üretimi kumholar bitmiş halde tam pistlik asdfdsf
Çıkmıyorum evden17:00 Arsenal - Manchester City
19:00 Galatasaray- Fenerbahçe
21:45 Real Madrid - Barcelona
Ooooo ben İzmir'den beri yengeç yapmamıştım. Bana da iyi gelirBi kiralık Accent'le 360° dönmüştüm, bir de eriyen asfaltta bizim Fiesta ile zorunlu Ken Block yapmıştım anam babamla nikaha giderken
Hele arkadan itiş yıllar yıllar oldu.Şanzıman nasıl onu söyle sen. Vitesler çakıyor mu güzel
çatçat atılabiliyorsa, hız kestirmiyorsa akarız
Edit:
Çıkmıyorum evden![]()
Arkadaşlar merhaba iki özel günümüz de öncelikle kutlu olsun . Aklıma geldi geçen sanırım olayı kaçırdım Hakkı Alkan ne oldu ayrıldı mı ? Ya da ben mi hiç göremiyorum?
hııı ben böle imzalar filan atılınca gerçek sanmıştım pardonhocam, ironiydi o. Eğlence, goygoy. Parodi, ne derseniz diyin adına![]()