Sinan abi istagram hikayesinde otoshow girisinde "arkadaslar gelmeye başladı" dedi de bugün orda olacağını nerden haber verdi? Bilen varmı? Ben bilmiyordum bilsem giderdim
İnstagram hesabında ki videoda açıklama yapıyor. Forumda da yazmıştı.Sinan abi istagram hikayesinde otoshow girisinde "arkadaslar gelmeye başladı" dedi de bugün orda olacağını nerden haber verdi? Bilen varmı? Ben bilmiyordum bilsem giderdim
Buldumİnstagram hesabında ki videoda açıklama yapıyor. Forumda da yazmıştı.
Yok beya ikisininde içine oturdum baya aynı klansmandalar ama S90 daha kaliteli tabiikide.Arkadaşlar size de S90, 7 serisinin rakibi gibi gelmiyor mu? Tamam 5 serisi diyeceksiniz de bana öyle bir izlenim vermiyor nedense.
Arkadaşlar size de S90, 7 serisinin rakibi gibi gelmiyor mu? Tamam 5 serisi diyeceksiniz de bana öyle bir izlenim vermiyor nedense.
Yok beya ikisininde içine oturdum baya aynı klansmandalar ama S90 daha kaliteli tabiikide.
Hakikaten s90 ben burdayım diyor kalitesiyleYok beya ikisininde içine oturdum baya aynı klansmandalar ama S90 daha kaliteli tabiikide.
Kime ne oluyorbu ne demek oluyo arkadaşlar
seri numarasını kapatmamışım şimdi yükledimKime ne oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 6605 bu ne demek oluyo arkadaşlar
Hiç anlamam ne yazık kiEkli dosyayı görüntüle 6605 bu ne demek oluyo arkadaşlar
mekaniği ile oynayıp yükleyebilirsin, sorun şu ki hiç bir mekanik parçalara dokanmayıp fazla güç alma peşinde koşmakPlakaya @insta yaparsın bide fenna
Yalnız abi bu 1.4 TSi bu kadar yüklenebiliyor mu ya nasıl patlamıyor
ben de anlamadım. telefon sağ salim gelsin de orada onarım tamamlandı yazsın yeter.iç işlem neymiş ilk defa gördüm
ben de anlamadım. telefon sağ salim gelsin de orada onarım tamamlandı yazsın yeter.
Ana kartı mı degişti telefonun şimdi geldi aklımaben de anlamadım. telefon sağ salim gelsin de orada onarım tamamlandı yazsın yeter.