Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar az önce Arsenal-Man.City FA Cup maçı başladı. Wembley Stadı'na canlı bağlanın. Maç tivibuspor'da şifresiz üyeliksiz free. Açın internet sitesinden filan izleyin. Kaçırmayın.
Yapacak daha önemli bir işi olmayıp, fırsatı olup da bu maçı izlemeyen en hafif tabiriyle... :) @alfhonso

Evet arkadaşlar az önce Arsenal-Man.City FA Cup maçı başladı. Wembley Stadı'na canlı bağlanın. Maç tivibuspor'da şifresiz üyeliksiz free. Açın internet sitesinden filan izleyin. Kaçırmayın.
Yapacak daha önemli bir işi olmayıp, fırsatı olup da bu maçı izlemeyen en hafif tabiriyle... :) @alfhonso

ihaleyi büyütebilirim bugün ki 3 derbiden en az 2sini izlemeyen diyebilirim :D

Mobilden face e girmeye çalışırken durduk yere güvenlik kodu soruyor, sebebini bilen varmı?
Capture+_2017-04-23-18-52-29.png

rs151.jpg

Az önce iki kapılı corsa c nin bagajına şu motoru koyduklarını gördüm ben şok :confused:
Koltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Piyano, çekyat, baza, büyükbaş hayvan henüz denemedim. :D

Koltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Abi sen Transporter kullanıyormuşsun Corsa değil :D:D.

Abi nakliye işleri için arayalım mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...