seçimden sonraki gün. 17 nisan yanihangi gün vermiştin
seçimden sonraki gün. 17 nisan yanihangi gün vermiştin
kulaklık sorunu vardı onun için yolladımAna kartı mı degişti telefonun şimdi geldi aklıma
Kulaklık sorunu %90 temassızlık üzerine oluyor. Basit bir lehim işiyle de çözülüyor. Ana kart değişimi çoğu zaman ağır bir çözüm olur.kulaklık sorunu vardı onun için yolladım
Evet arkadaşlar az önce Arsenal-Man.City FA Cup maçı başladı. Wembley Stadı'na canlı bağlanın. Maç tivibuspor'da şifresiz üyeliksiz free. Açın internet sitesinden filan izleyin. Kaçırmayın.
Yapacak daha önemli bir işi olmayıp, fırsatı olup da bu maçı izlemeyen en hafif tabiriyle... @alfhonso
seçimden sonraki gün. 17 nisan yani
inşallah. ama ben gidip alacam çünkü elden teslim ettimpazartesi elinde olur diye tahmin ediyorum
anakart değişimi yok ya. yani bana anakart değişecek falan demediler. en fazla jak girişi değişir.Kulaklık sorunu %90 temassızlık üzerine oluyor. Basit bir lehim işiyle de çözülüyor. Ana kart değişimi çoğu zaman ağır bir çözüm olur.
O değil de, keşke yollamasaydın be abicim
6n7DRYEMobilden face e girmeye çalışırken durduk yere güvenlik kodu soruyor, sebebini bilen varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 6621
Facebook hesabinla giris yapmazsan sorar hocamMobilden face e girmeye çalışırken durduk yere güvenlik kodu soruyor, sebebini bilen varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 6621
Koltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Az önce iki kapılı corsa c nin bagajına şu motoru koyduklarını gördüm ben şok
Abi sen Transporter kullanıyormuşsun Corsa değil .Koltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Piyano, çekyat, baza, büyükbaş hayvan henüz denemedim.
Abi nakliye işleri için arayalım mı ?Koltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Piyano, çekyat, baza, büyükbaş hayvan henüz denemedim.