Adddmdndmdjd bana da olmuştu bu
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Abi oldumu şimdi, benim de aklıma o harika 8400 çeviren atmosferik boxer 6 nın sesi aklıma geliyosarıyla kırmızının uyumuna gellll, #Dursunözbekistifa
eyvallah abi@Ali Karaer Ateş ediyorsun ateşşş )
dünkü fuar gezimizden sonra bu hafta kötü geçemez heralde abi benim içinGünaydın herkese keyifli bi hafta diliyorum
gördüm gördüm canlı yayını da bi kısım izledim fotoları da gördümdünkü fuar gezimizden sonra bu hafta kötü geçemez heralde abi benim için
Valla hiç bilmiyorum be abi.Dersane senedi hakkinda bilgisi olan varmi arkadaşlar. Birazcik bilgi verin..
Abi ben senetle ödüyorum. Bir farkı yok yani vakti geldikçe gidip veriyorsun muhasebeye ücreti onlarda senedi veriyor.Dersane senedi hakkinda bilgisi olan varmi arkadaşlar. Birazcik bilgi verin..
Bundan 3 senen evvel arkadaşım senetle kursa yazılmış. ama sonra caymış. 1 saat ders görmüş. Şimdi aramışlar, senetlerin hacizi için. 4 dönem eğitim parası talep ediyorlar. oysaki sadece 1 saat eğitim almış. Şimdi ne olacak ?Abi ben senetle ödüyorum. Bir farkı yok yani vakti geldikçe gidip veriyorsun muhasebeye ücreti onlarda senedi veriyor.
Bundan 3 senen evvel arkadaşım senetle kursa yazılmış. ama sonra caymış. 1 saat ders görmüş. Şimdi aramışlar, senetlerin hacizi için. 4 dönem eğitim parası talep ediyorlar. oysaki sadece 1 saat eğitim almış. Şimdi ne olacak ?
Abi o yüzden senet yapıyorlar işte. Arkadaşlarım vardı dershaneyi bırakmak isteyen, bırakmak istiyorsan senetleri bizden alman gerekiyor demişlerdi. Ama anlaşmaya bağlı biraz da. Orada maddeler oluyor işte taşınıyorsanız maddi gücünüz yeterli değilse gibi nedenlerle bırakırsanız kalan senetleri ödemezsiniz gibi bişey.Bundan 3 senen evvel arkadaşım senetle kursa yazılmış. ama sonra caymış. 1 saat ders görmüş. Şimdi aramışlar, senetlerin hacizi için. 4 dönem eğitim parası talep ediyorlar. oysaki sadece 1 saat eğitim almış. Şimdi ne olacak ?