Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Hayırlı geceler:):)
giphy.gif

Son düzenleme:
Abi ben senetle ödüyorum. Bir farkı yok yani vakti geldikçe gidip veriyorsun muhasebeye ücreti onlarda senedi veriyor.
Bundan 3 senen evvel arkadaşım senetle kursa yazılmış. ama sonra caymış. 1 saat ders görmüş. Şimdi aramışlar, senetlerin hacizi için. 4 dönem eğitim parası talep ediyorlar. oysaki sadece 1 saat eğitim almış. Şimdi ne olacak ?

Bundan 3 senen evvel arkadaşım senetle kursa yazılmış. ama sonra caymış. 1 saat ders görmüş. Şimdi aramışlar, senetlerin hacizi için. 4 dönem eğitim parası talep ediyorlar. oysaki sadece 1 saat eğitim almış. Şimdi ne olacak ?

1 saat alması bişey ifade etmez, taahhüt verdiği senetler var. Kurumla anlaşma yoluna gitmesi gerek

Abi o yüzden senet yapıyorlar işte. Arkadaşlarım vardı dershaneyi bırakmak isteyen, bırakmak istiyorsan senetleri bizden alman gerekiyor demişlerdi. Ama anlaşmaya bağlı biraz da. Orada maddeler oluyor işte taşınıyorsanız maddi gücünüz yeterli değilse gibi nedenlerle bırakırsanız kalan senetleri ödemezsiniz gibi bişey.
Valla senetler onlardaysa arayıp anlaşmaktan başka çare bilemiyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...