Yok abim hiç aramayın. Arabayı kirden pislikten uzak tutmak için Dexter'a dönüyorum o yükleri koyup taşımadan önce. Sonrasında yine de gözünde kiremit eritene kadar temizliyorum.Abi nakliye işleri için arayalım mı ?
Yok abim hiç aramayın. Arabayı kirden pislikten uzak tutmak için Dexter'a dönüyorum o yükleri koyup taşımadan önce. Sonrasında yine de gözünde kiremit eritene kadar temizliyorum.Abi nakliye işleri için arayalım mı ?
Ben corollanın içine iki bisiklet sığdırdımda mutlu olmuştumKoltuklar yatırılınca rahat sığar. Ben koltukları yatırmadan 7 torba(25kg) fayans yapıştırıcı taşıdım. Başka zaman 4 metrelik su boruları taşıdım. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na 7 kişi taşıdım. Tersanelerde gemiler üzerinde kullanılan büyük boya pompası taşıdım. Fitness salonlarındakinden koşu bandı taşıdım. Fırınlı ocak taşıdım.
Piyano, çekyat, baza, büyükbaş hayvan henüz denemedim.
Aynı benim araba gibi iste ben de cami önüne Kıble yönüne doğru park ediyorum ya aynı hesap işte benimki de efsunlu sjfhahhaBu arabayla gezen hacı sayılıyomuymuş
Aynı benim araba gibi iste ben de cami önüne Kıble yönüne doğru park ediyorum ya aynı hesap işte benimki de efsunlu sjfhahha
Tabi lanben onu goygoy sanmıştım cidden öyle mi parkediyon
Tabi lan
Allah Dualarımızı kabul eylesin inşallah
Amin.Allah Dualarımızı kabul eylesin inşallah
Bu mübarek günde
Allahım, şu mübarek günde Dursunu tez vakitte başımızdan def eyle yarabbi..Takımımızın önünü aç yarabbi, taraftarın yüzüne gül yarabbi. Amin.