Bir gün benim de böyle haberim çıkar. Yaz bunu kenara
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Bir gün benim de böyle haberim çıkar. Yaz bunu kenara
Bir gün benim de böyle haberim çıkar. Yaz bunu kenara![]()
Aleyna Tilki miyazdım abi aleyna tilki ile berker abi nusret sonrası milanoya yerleşti![]()
geldim eve açıcam , rvp burun kırdı diyolarGif'leri bırakın da 2. yarı başladı. Kıran kırana maç. Lafın gelişi değil, harbiden kırıyorlar...
Aleyna Tilki mi23 Nisan'da Nusret'e götürürüm belki ama sonrasında Milano filan... yavaş... Okulunu okusun önce
İlk 20 dakikadı harikaydı sonra sakinledi.Gif'leri bırakın da 2. yarı başladı. Kıran kırana maç. Lafın gelişi değil, harbiden kırıyorlar...
Abi yok ben vectrada müzik bile dinlemiyorum ki yaVektra paynır tesisat istiyor@maximaorhan
Kırık mı bilmem ama adamın burnu kanadıgeldim eve açıcam , rvp burun kırdı diyolar![]()
İlk 20 dakikadı harikaydı sonra sakinledi.
Abi yok ben vectrada müzik bile dinlemiyorum ki yadiğerinde güzel oluyor ama bang and olufsen var ya sonradan döşeme paynırın içinden geçer
![]()
daa nolsun müdürüm kelebek gibi sistem saydın işte..... Biz gidiyoz sanayiide tesisatçıya, panpa ordan 2 kompenant sar kapılara 2 de ts20 pioner tweeter sar arkaya bi bass bi amfii asdfasdf![]()
Olm o burun kesin kırıldı ya merkezden 4 derece falan sağa kaydı yaniadam ayağa falan kalkamadı tökezledi yamuldu resmen komple
![]()
daa nolsun müdürüm kelebek gibi sistem saydın işte![]()
Çok tatlı arabalar değil mi ya
Çok tatlı arabalar değil mi yaNissanla tanışmam Deli Yürek le oldu her Primera , Pathfinder gördüm mü içimden şu geçer ;