Challenger??SudeYağmur??
Challenger??SudeYağmur??
Ahahahahaahha. Yok hocam, ChallangerChallenger??SudeYağmur??
ne zaman indirime girer acaba. Babama dedim al benim kulaklığı tak dediBen 6 ay hybrid hd kullandım
Ses berraklığı çok iyi cidden bana baslar yeterli geliyordu gayet memnundum indirime girsin alacağım gene
Piston 3 hakkında iyi şeyler duymadım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Anneye yanlış yapmaktan oldu sanırsam. Taş oldu evlat@berkertekin abi sen biliyon öğlenden beri babamı ikna etmekle uğraşıyodum en son annemi arabaya almayız dedik öle anlaştık
Anneye yanlış yapmaktan oldu sanırsam. Taş oldu evlat
Feyiz al abinden müdürümazuahsdufhu mümkündür Abime söledim ver numarasını biz arayıp dolandıralım diyo
Arkadaslar Türkiye de bir an Renault,VW,Opel,Fiat ve Hyundai gibi markalarin tutulmadigini düsünün ve onun yerine Türkiye de Saab,Volvo,Subaru,Mitsubishi,Infiniti,Mercedes,BMW ve Lexus gibi markalarin tutuldugunu düsünün, sonuc ne olurdu ?
Saab'da Subaru'da parça sıkıntısı yaşanmazdı. Yan sanayi ona göre şekillenirdi. Vergilendirme sistemi ve markaların pazarlama stratejileri farklı olsa tasvir ettiğiniz senaryo kolaylıkla yaşanabilirdi.Arkadaslar Türkiye de bir an Renault,VW,Opel,Fiat ve Hyundai gibi markalarin tutulmadigini düsünün ve onun yerine Türkiye de Saab,Volvo,Subaru,Mitsubishi,Infiniti,Mercedes,BMW ve Lexus gibi markalarin tutuldugunu düsünün, sonuc ne olurdu ?
Ekonomimizin yüksek olduğunu görürüz sanırım Amerika Avrupa karması gibi bi sentez oluşur isteyen yüksek motor Asya arabalarına isteyen pahalı Avrupa arabalarına binerdi çok da hoş olurduArkadaslar Türkiye de bir an Renault,VW,Opel,Fiat ve Hyundai gibi markalarin tutulmadigini düsünün ve onun yerine Türkiye de Saab,Volvo,Subaru,Mitsubishi,Infiniti,Mercedes,BMW ve Lexus gibi markalarin tutuldugunu düsünün, sonuc ne olurdu ?
Dogus'ta kafasina göre hareket edemezdi galiba...Ekonomimizin yüksek olduğunu görürüz sanırım Amerika Avrupa karması gibi bi sentez oluşur isteyen yüksek motor Asya arabalarına isteyen pahalı Avrupa arabalarına binerdi çok da hoş olurdu
Bence kimse edemezdi hiç bi firma , müşteri odaklı olunurdu firma odaklı değil o yüzden vay efendim iyi niyet garantisinden desegeye şu kadar indirim vay kullanıcı hatası kolay kolay sağamazlardıDogus'ta kafasina göre hareket edemezdi galiba...
Ne cektirdi bize o 2007 model Caddy. Bir yaz sicaginda seydisehir yokusunda kalmistim, Sanziman arzasi yüzünden.Bence kimse edemezdi hiç bi firma , müşteri odaklı olunurdu firma odaklı değil o yüzden vay efendim iyi niyet garantisinden desegeye şu kadar indirim vay kullanıcı hatası kolay kolay sağamazlardı
Kötü olmuş valla geçmiş olsunNe cektirdi bize o 2007 model Caddy. Bir yaz sicaginda seydisehir yokusunda kalmistim, Sanziman arzasi yüzünden.