Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler 2 mayısta allah izin verirse salda gölüne kampa gitmeyi düşünüyorum. Ayrı bi konu açıp kalabalık etmeyeyim dedim.

https://goo.gl/maps/GDyD3K1ng3L2 adresini ziyaret edin
Bu yol nasıldır bilen var mı? Yoksa afyon üzerinden mi gideyim? Bi de buralarda radar var mıdır gerçi hypermilling yapıcam ama olsun :D :D

Beyler 2 mayısta allah izin verirse salda gölüne kampa gitmeyi düşünüyorum. Ayrı bi konu açıp kalabalık etmeyeyim dedim.

Bu yol nasıldır bilen var mı? Yoksa afyon üzerinden mi gideyim? Bi de buralarda radar var mıdır gerçi hypermilling yapıcam ama olsun :D :D
Abi çadır falan uğraşma hava soğuktur oralarda , yanına mat yada sünger yatak falan alıp Caddy nin içinde yatarsın .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

salda çevresi dağlık tepelikti benim geçtiğim yol o virajlarda çok basamazsın aynı güzergahtan geçersen :) kampa giden baya çok ya kumsalı falan acaip bi göl :)

Abi çadır falan uğraşma hava soğuktur oralarda , yanına mat yada sünger yatak falan alıp Caddy nin içinde yatarsın .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek ya da 2 kişi olsam dediğin gibi yapardım ama 5 kişi gideceğimiz için çadır mecburi oluyor :D hava 0'ın altına inmediği sürece soğuk sıkıntı olmaz
salda çevresi dağlık tepelikti benim geçtiğim yol o virajlarda çok basamazsın aynı güzergahtan geçersen :) kampa giden baya çok ya kumsalı falan acaip bi göl :)
Fotoğraflar falan baya efsane bi yere benziyor gidip görcez inşallah :) abi zaten basma gibi bi niyetim yok öğrenci adamız mazot olmuş 4.60 nereye basıcam :D :D

Savaşlar eskiden silah endüstrisini ayakta tutmuş, şimdi oyun endüstrisini ayakta tutuyor. Valla kaçıncı CoD sayamıyorum artık:) Toplamda kaç BF, kaç CoD, kaç MoH oyunu yapıldı hiç bilmiyorum :D
Yalnız grafikleri abartmaya başladılar ayıp oluyor :D

valla ben en son hangi oyunu oynayabildim hatırlamıyorum bile son 4 5 oyunu çalıştırmadı sanırım bilgisayar, abartı ki ne abartı :D

Tek ya da 2 kişi olsam dediğin gibi yapardım ama 5 kişi gideceğimiz için çadır mecburi oluyor :D hava 0'ın altına inmediği sürece soğuk sıkıntı olmaz

Fotoğraflar falan baya efsane bi yere benziyor gidip görcez inşallah :) abi zaten basma gibi bi niyetim yok öğrenci adamız mazot olmuş 4.60 nereye basıcam :D :D
Bi de harita afyona gelmeden emirdağ, bolvadin taraflarına götürüyor ama yol ince geldi gözüme köy yolu gibi olmasın bi yerden sonra? Afyon, sandıklı, dinaz üzeri gitsem daha mı iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...