Tesekkür ederim. Sanziman dagildi ve Dogus bunu bile karsilamadi. Sebep ise Aracin garantiden sonra bir daha serviste bakima girmemesi.Kötü olmuş valla geçmiş olsun
Tesekkür ederim. Sanziman dagildi ve Dogus bunu bile karsilamadi. Sebep ise Aracin garantiden sonra bir daha serviste bakima girmemesi.Kötü olmuş valla geçmiş olsun
Manuel miydi dsg miydi?Ne cektirdi bize o 2007 model Caddy. Bir yaz sicaginda seydisehir yokusunda kalmistim, Sanziman arzasi yüzünden.
Abi çadır falan uğraşma hava soğuktur oralarda , yanına mat yada sünger yatak falan alıp Caddy nin içinde yatarsın .Beyler 2 mayısta allah izin verirse salda gölüne kampa gitmeyi düşünüyorum. Ayrı bi konu açıp kalabalık etmeyeyim dedim.
https://goo.gl/maps/GDyD3K1ng3L2 adresini ziyaret edin
Bu yol nasıldır bilen var mı? Yoksa afyon üzerinden mi gideyim? Bi de buralarda radar var mıdır gerçi hypermilling yapıcam ama olsun
Beyler 2 mayısta allah izin verirse salda gölüne kampa gitmeyi düşünüyorum. Ayrı bi konu açıp kalabalık etmeyeyim dedim.
https://goo.gl/maps/GDyD3K1ng3L2 adresini ziyaret edin
Bu yol nasıldır bilen var mı? Yoksa afyon üzerinden mi gideyim? Bi de buralarda radar var mıdır gerçi hypermilling yapıcam ama olsun
Tek ya da 2 kişi olsam dediğin gibi yapardım ama 5 kişi gideceğimiz için çadır mecburi oluyor hava 0'ın altına inmediği sürece soğuk sıkıntı olmazAbi çadır falan uğraşma hava soğuktur oralarda , yanına mat yada sünger yatak falan alıp Caddy nin içinde yatarsın .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğraflar falan baya efsane bi yere benziyor gidip görcez inşallah abi zaten basma gibi bi niyetim yok öğrenci adamız mazot olmuş 4.60 nereye basıcamsalda çevresi dağlık tepelikti benim geçtiğim yol o virajlarda çok basamazsın aynı güzergahtan geçersen kampa giden baya çok ya kumsalı falan acaip bi göl
Savaşlar eskiden silah endüstrisini ayakta tutmuş, şimdi oyun endüstrisini ayakta tutuyor. Valla kaçıncı CoD sayamıyorum artık Toplamda kaç BF, kaç CoD, kaç MoH oyunu yapıldı hiç bilmiyorum
Savaşlar eskiden silah endüstrisini ayakta tutmuş, şimdi oyun endüstrisini ayakta tutuyor. Valla kaçıncı CoD sayamıyorum artık Toplamda kaç BF, kaç CoD, kaç MoH oyunu yapıldı hiç bilmiyorum
Yalnız grafikleri abartmaya başladılar ayıp oluyor
Bi de harita afyona gelmeden emirdağ, bolvadin taraflarına götürüyor ama yol ince geldi gözüme köy yolu gibi olmasın bi yerden sonra? Afyon, sandıklı, dinaz üzeri gitsem daha mı iyi olurTek ya da 2 kişi olsam dediğin gibi yapardım ama 5 kişi gideceğimiz için çadır mecburi oluyor hava 0'ın altına inmediği sürece soğuk sıkıntı olmaz
Fotoğraflar falan baya efsane bi yere benziyor gidip görcez inşallah abi zaten basma gibi bi niyetim yok öğrenci adamız mazot olmuş 4.60 nereye basıcam
Bi de harita afyona gelmeden emirdağ, bolvadin taraflarına götürüyor ama yol ince geldi gözüme köy yolu gibi olmasın bi yerden sonra? Afyon, sandıklı, dinaz üzeri gitsem daha mı iyi olur
Emirdağdan bolvadine geçen yol köy yolu knk ondan sonrası otoyolBi de harita afyona gelmeden emirdağ, bolvadin taraflarına götürüyor ama yol ince geldi gözüme köy yolu gibi olmasın bi yerden sonra? Afyon, sandıklı, dinaz üzeri gitsem daha mı iyi olur