Bizimde güzel olacak @DuzboruDownpipeCumartesim güzel olacak tekrar fuara gidecem davetiye getirdi babam
Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?Cumartesim güzel olacak tekrar fuara gidecem davetiye getirdi babam
görürsem çekerim.Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?
Amin cok tesekkur ettim sagolasin@pulusoglu Abi doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin
@alfhonso @Koraykaya beyler az önce ulusta kapkara bir yeni kasa camaro gördüm makine ateş ateş
Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?
Çok teşekkürler, içimde kalmıştı
Motor suyu deposunda kaçak varmışBir aracın su ekle ilazı geldikten sonra su ekleyince ikaz beden gitmez?