Bizimde güzel olacak @DuzboruDownpipeCumartesim güzel olacak tekrar fuara gidecemdavetiye getirdi babam
![]()
Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?Cumartesim güzel olacak tekrar fuara gidecemdavetiye getirdi babam
![]()
görürsem çekerim.Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?![]()
Amin cok tesekkur ettim sagolasin@pulusoglu Abi doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin![]()
Hocam sizden birşey isteyebilir miyim? Güney bölümündeki basık arabalarda , arkasında komik bi M5 logosu olan bir F10 var, ben gittiğimde fotoğrafını çekmeyi unuttum vaktiniz olursa fotoğrafını çekebilirmisiniz?![]()
Çok teşekkürler, içimde kalmıştı
Motor suyu deposunda kaçak varmışBir aracın su ekle ilazı geldikten sonra su ekleyince ikaz beden gitmez?