ouuuw o zaman bu akşam maçlar bitene kadar operasyon filan yok. Kurbanda e-5 e kaçan danalar gibi ortalığı birbirine katarım
akşam şaapmazlar abi zaten yav sabah gel bi bakcam der
ouuuw o zaman bu akşam maçlar bitene kadar operasyon filan yok. Kurbanda e-5 e kaçan danalar gibi ortalığı birbirine katarım
Teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun.
Hacım çok teşekkür ederim, amin senin de inşallah.nice huzurlu senelerin olsun @TheAMG56 Allah yüzünü hep güldürsün
Kardeşim çok teşekkür ederim sağ ol, var ol. Evet birkaç gündür böyle ya maşallah@TheAMG56 abi doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel senelere inşallah her şey dilediğince olsun
Yalnız maşallah kaç gündür doğum günü kutlamaları eksik olmuyor forumda
Teşekkür ederim, inşallah.@TheAMG56 hocam doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
Çok teşekkür ederim kardeşim. Sağ olasınMutlu yıllar @TheAMG56 sağlıklı , huzurlu bi ömür senin olsun
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun
@TheAMG56
Çok teşekkür ederim kardeşim, inşallah. Bide belimiz doğrulsa da alsak şu RS'i.Abi dogum günün kutlu olsun nice gazlamalı yıllara @TheAMG56
1.16d alıyoz 1.16d Golf'e o kadar para verilir mi abi@MertEren Hacım noldu golf işi ?
Flood var bi el atalım şaka bi yana 125 yazarken hiç mu utanmadı yav.
Yemedik ama doyduk yetkili beyasdfasd nedenini çözemedim hala bazen böyle çift gidiyor tşk tşk
Yemedik ama doyduk yetkili bey
Yemedik diyorum çift mesaj diyorum kime diyorum???? Buna bi çözüm bulun artık forum kullanıcıları olarak bu durumdan rahatsızız.buyrun orhan bey nasıl yardımcı olabiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 6874
Stres çarkı basılır Ümit abinin elinde tuttuğu turuncu çarkı biz vermiştik üstünde doğan abinin adı yazıyor
Hocam kasko rav4 ü karşılamadı, arabada gelmedi eve henüz, annemin son net kararı bir çıksa golf mü 116d mi belli olacak da kadın küçük olsun suv olsun diyip duruyor, araba onun olunca laf da edemiyorum, arabayı o 1000 km kullancaksa yılda ben en az 10000 km kullanırım yani o kısmı da var işin ama bu durumu annem önemsemediğinden öyle kaldım bekliyorum hâlâ, hayırlısı olsun artık bakalım.@MertEren Hacım noldu golf işi ?
Hocam kasko rav4 ü karşılamadı, arabada gelmedi eve henüz, annemin son net kararı bir çıksa golf mü 116d mi belli olacak da kadın küçük olsun suv olsun diyip duruyor, araba onun olunca laf da edemiyorum, arabayı o 1000 km kullancaksa yılda ben en az 10000 km kullanırım yani o kısmı da var işin ama bu durumu annem önemsemediğinden öyle kaldım bekliyorum hâlâ, hayırlısı olsun artık bakalım.
Hakan abi de 1.16d al diyor bak @MertErenen azından yakmayan birşey al o zaman
1.6 tdi 2015-2016 golf de alınabilir makyajsız üstüne parada kalır onlara da bakıyorum bir yandan gözüme kestirdiğim birkaç ilan varen azından yakmayan birşey al o zaman
116d muhteşem olurda annem bmw istemez sorun oradaHakan abi de 1.16d al diyor bak @MertEren
cr7 gol atar =)
cr7 gol atar =)
bence madrid alır alır maçı
bence madrid alır alır maçı