Ben bulsam elden çıkarmaya bakardım herhalde, R9 'a takıp ölmeye niyetim yok.(Tövbe tövbe Allah'ın işine karışılmaz)
Ben bulsam elden çıkarmaya bakardım herhalde, R9 'a takıp ölmeye niyetim yok.(Tövbe tövbe Allah'ın işine karışılmaz)
Corolla...2jz...Ben bulsam elden çıkarmaya bakardım herhalde, R9 'a takıp ölmeye niyetim yok.(Tövbe tövbe Allah'ın işine karışılmaz)
Maxima sandın heralde abi astra oöndeki araba pert galiba 4 taklası var gibi
şekil gözüksün die açtım xdkapını kapat olom
İstanbul'a gelince lahmacun ısmarlayacakmış hatta @Yasin AygunMillet @Yasin Aygun la görüşebilen görüşsün kola falan ısmarlıyo.
Millet @Yasin Aygun la görüşebilen görüşsün kola falan ısmarlıyo.
kola mı geçmiş olsun şimdiden yolda başın falan dönmeye başlarsa haber ver knka xdxdMillet @Yasin Aygun la görüşebilen görüşsün kola falan ısmarlıyo.
Ha İstanbula geldim o kaldı Keşke gelebilsem de ısmarlasamİstanbul'a gelince lahmacun ısmarlayacakmış hatta @Yasin Aygun
Çüş daha ben kendime ısmarlayamadım la
Valla teşekkür ederim yordum seni.Napalım olm onu da mı ısmarlamayalım
Ha İstanbula geldim o kaldı Keşke gelebilsem de ısmarlasam
Ne yorması kardeşim estağfurullah memnun oldum, adamsınValla teşekkür ederim yordum seni.
Ben de memnun oldum.Ne yorması kardeşim estağfurullah memnun oldum, adamsın
Napalım olm onu da mı ısmarlamayalım
Ha İstanbula geldim o kaldı Keşke gelebilsem de ısmarlasam
Günaydın dostlarBir aydır her gün çinden aldığım ürünün gelmesi umuduyla uyanıyorum ama yok hala ortalarda
Abi öylede burdaki fiyatının yarısı olunca orası daha cazip geldi.yakın zamanda gelir inşşş, sırf bu yüzden çin işine bulaşamıyorum ya. En nefret ettiğim şey beklemek
Abi öylede burdaki fiyatının yarısı olunca orası daha cazip geldi.
sen çok değiştin. Artık hepimizden sabırlısın müdürüm.O da var tabi de benim gibi sabırsız insanlar için değil o ya